U bent hier:

ZOEKTOCHT 5 - De FONTEINTJES en de strandwijk van Zeebrugge

Zoektocht 5 - De FONTEINTJES in Blankenberge en de zeedijk te Zeebrugge
Gratis aangeboden door vtbKultuur Blankenberge. Je kunt er 'niks' mee winnen, maar je zal veel bijleren. Je komt vaak kubussen tegen met info over Blankenberge of borden met allerlei info. Lees ze steeds, zij kunnen helpen vragen op te lossen.
Afdruktip: stel via uw computer de printer in als volgt: pagina-indeling: als 'boekje' of als 'brochure' en dan bekom je de tekst mooi uitgeprint in een handig boekje formaat, slechts 2 blaadjes A4 nodig! En er is nog voldoende plaats voor aantekeningen.
Zijn jullie er klaar voor? Open de website : www.vtbkultuur.be/blankenberge/activiteiten en ga in de witte balk hierboven naar 'Op de hoogte blijven' en tic dan op "nieuwsbrieven" : Daar vindt u een pdf met de vragen.
De antwoorden op de vragen zullen op onze website getoond worden op 31/08/2020. Uw voorzitter, Rita Van Stalle (vtbkultuur@blankenberge.be)

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar Belgium Pier Blankenberge
Zeedijk 261
8370 Blankenberge

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 27 augustus 2020 tot 30 september 2020
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en musea, concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Prijs
Basistarief: 0,00 €
gratis
Trefwoorden Zoektocht