U bent hier:

Zinzoeken

Cursus of workshop Literatuur

In een snel veranderende wereld is de nood om naar zin en zelfrealisatie te zoeken groot. Welke woorden typeren jouw zingevingsstrategie en hoe leggen we die samen tot een authentiek verhaal, een monoloog of een dramadialoog?
Denk bijvoorbeeld aan één of andere bizarre hobby of bezigheid die een personage treffend karakteriseert zoals in de komische reeks 'In de gloria'. Maar de uitwerking van jouw concept kan evengoed ernstig zijn. Het beoogde eindresultaat van dit proces is te komen tot een beklijvende en speelbare dialoog, monoloog of een verhaal.

In een vervolgcursus geven we de toneelschrijvers de mogelijkheid om deze dialoog naar een acteur toe te schrijven en mogelijk ook op scène te brengen.

Locatie

De cursus vindt plaats in de prachtige nieuwe bibliotheek Predikherenklooster in Mechelen.Korting

15% korting voor jongeren (-26), leden van de Literaire Loge, leerkrachten en studenten (op vertoon van leraren- of studentenkaart).

Heb je een UiTpas Mechelen-kansentarief? Dan krijg je 80% korting en betaal je slechts 19 euro. Stuur een e-mail met je UiTpasnummer naar info@creatiefschrijven.be met de vermelding van deze cursus. Dan ontvang je via mail het betalingsverzoek.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar De Nieuwe Vrede vzw
Vredestraat 16-21
2600 Berchem

Hoe geraak ik hier?

Sommige activiteiten gaan mogelijk niet door omwille van corona-maatregelen. Kijk even op de site van de organisator.
Wanneer
  • tot
  • tot
Leeftijd 16+
Prijs
Basistarief: 155,00 €; Korting jongeren en leraren: 131,75 €
€ 155,0
Organisatie Creatief Schrijven vzw

De museumpas, iets voor jou?

Met een museumpas bezoek je meer dan 150 Belgische musea zo vaak je wil.

Koop een museumpas