U bent hier:

Zing je vrij!

Cursus of workshop Gezondheid en wellness

'Zing je vrij!' is een initiatief waaraan ieder die er zin in heeft, kan deelnemen. Het gaat door op maandagavond van oktober tot en met mei, telkens van 20u tot 21u. Het is de bedoeling om via het zingen te ontspannen. Zingen brengt je dichter bij jezelf. Je leert je stem gebruiken vanuit een diepere kern, waardoor je vanzelf steviger gaat klinken en steviger in het leven gaat staan.
Wie graag zingt, weet het wel: Zingen is aangenaam en ontspannend. Het doet je je zorgen en beslommeringen vergeten. Het brengt de zon in je hart en een glimlach op je gezicht. Zingen geeft je een vrij gevoel.

In 'Zing je vrij!' willen we je niet alleen (beter) leren zingen. We willen je helpen te ontdekken hoe je, via het zingen, gevoelens van zorgen en stress beter de baas kunt. Zingen brengt je immers dichter bij jezelf, bij je ademhaling, bij je hele lichaam. Je leert je stem gebruiken vanuit een diepere kern, waardoor je vanzelf steviger gaat klinken en steviger in het leven gaat staan.

Ook als je van jezelf denkt: 'Ik kan niet zingen!', ben je welkom. Meestal zijn dit soort gedachten je ingegeven omdat ooit, in een ver verleden, iemand jou heeft gezegd: 'Jij zou beter je mond houden, jij kunt niet zingen!'. Niets is minder waar, zingen kun je leren. En al zingende ontdek je: 'Ik hoef niet bang te zijn voor mijn eigen stem.'

'Zing je vrij!' is een initiatief waaraan ieder die er zin in heeft kan deelnemen. En omdat we het menen met het ontspannende karakter van 'Zing je vrij!', leggen we zo goed als geen eisen op. We zingen zomaar, we repeteren niet naar een of ander concert toe. We zingen aangepaste muziek, we houden rekening met het zangtalent van de deelnemers. We zingen wekelijks, maar je hoeft er niet elke keer bij te zijn. Jouw agenda bepaalt of je komt of niet, wij vragen alleen dat je verwittigt als je er niet bij kunt zijn.

Praktisch: 'Zing je vrij!' gaat door op maandagavond van oktober tot en met mei, telkens van 20u tot 21u, behalve op verlofdagen. Een tienbeurtenkaart kost 60 €. Kom je voor het eerst, neem dan best vooraf even contact op.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Hilde Ryckewaert, Consulent Natuurlijke Gezondheidszorg
Grote Dijk 9
8600 Diksmuide

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 1 oktober 2018 tot 27 mei 2019
Prijs
Voor een tienbeurtenkaart.
€ 60,0
Organisatie Hilde Ryckewaert, Consulent Natuurlijke Gezondheidszorg
Contact hilde@gezondheid-wijzer.com
0492/647436
Links