U bent hier:

Zin

Concert Amusementsmuziek

Lenny & de Wespen speelden samen van 2004 tot 2009. In die periode namen ze twee cd’s op en stonden ze op de affiches van Festival Dranouter, Gentse Feesten, Nekka-Nacht en Boterhammen in het park. Nu komt de band terug met een nieuw album. En na al die tijd hebben de heren er weer veel zin in.
Lenny & de Wespen speelden samen van 2004 tot 2009. In die periode namen ze twee cd’s op en stonden ze op de affiches van Festival Dranouter, Gentse Feesten, Nekka-Nacht en Boterhammen in het park. Hun liedjes ‘Als het kan’, ‘Het zit erin (het moet eruit)’ en ‘Meneertje Nee’ draaiden goed op de radio.

Nu komt de band, acht jaar na het verschijnen van hun laatste cd, terug met een nieuw album. En na al die tijd hebben de heren er weer veel zin in.

'Zin' is dan ook de titel van hun nieuwe plaat. Eerste single 'Jij' belandde intussen al op twee compilatie-cd's en singles 'Einde van de rit' en ‘Hey Marie’ reden maanden rondjes in de Vlaamse Ultratop.

 

Lenny & de Wespen zijn:
Lennaert Maes: zang en gitaar
Steven Vervaet: toetsen en gitaar
Andries Boone: viool, mandoline, mandola en accordeon
Mathias Moors: bas
Bert Huysentruyt: drums en trompet

Voorprogramma: Jasmien Aernout

Wat zit er toch in die West-Vlaamse grond? Het West-Vlaams is verre van met uitsterven bedreigd en populairder dan ooit, denk aan Flip Kowlier, Het Zesde Metaal, Eigen kweek, Bevergem … en Jasmien Aernout.

Haar eerste album ‘Geboetseerd’ kwam tot vorm op de vruchtbare West-Vlaamse bodem. Hoe krijg je trouwens beter voeling met een song dan in je eigen taal? In kleine maar onverdunde liedjes beschrijft Jasmien haar licht bizarre kijk op de mensen, de dingen en de gebeurtenissen om zich heen. Ze gaat op zoek naar de ziel van een lied en duikt helemaal tot in de kern.

Onder het toeziend oog van theatermaker Stefan Perceval debuteerde Jasmien Aernout in 2012 haar eerste muzikale theatervoorstelling ‘Ondertussen’. Nu volgt haar volwaardig muzikaal programma rond haar eerste album ‘Geboetse

Info

Waar Cultuurcentrum Merksem / Concertzaal
Nieuwdreef 135
2170 Merksem

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zaterdag 3 maart 2018
Prijs
VVK: € 12.00, VT-statuut: € 2.00
€ 14,0
Reservaties Bestel tickets
Organisatie cultuurcentrum Merksem
Links
Trefwoorden a-kaart, Lenny & de Wespen, vivavlaanderen