U bent hier:

Zin in zomer 2020

Zin in Zomer zal er dit jaar anders uitzien dan gepland. Maar er zal wel Zin in Zomer zijn! In de drie Zin in Zomer-steden (Genk, Hasselt en Sint-Truiden) werken we hard aan een alternatief programma, zodat je een hele zomer lang kan genieten van literatuur en illustratie in de beste, veilige omstandigheden. Op verschillende plaatsen kan jong en oud, in gezinsverband of individueel, deelnemen aan workshops, literaire wandelingen en illustratietentoonstellingen bezoeken.
Bovendien zijn (bijna) alle activiteiten helemaal gratis!
In Genk zijn het de Bibliotheek en het Emile Van Dorenmuseum die samen voor een gezinsvriendelijk en veilig aanbod zullen zorgen.
Je mag je verwachten aan workshops filosoferen en illustreren voor kinderen (6+), interactieve gezinswandelingen in het groene centrum van Genk, een literaire wandeling in De Maten en een lezing door Kristof Reulens over het literaire verleden van het kunstenaarsoord Genk, in het Emile Van Dorenmuseum, uiteraard.
Je kan het groeiende aanbod aan activiteiten volgen op de website en de facebookpagina van Zin in Zomer. Kijk uit naar #zininzomer2020 op Instagram!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Bibliotheek Genk
Stadsplein 3
3600 Genk

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
tot
Prijs
Basistarief: 0,00 €
gratis
Organisatie Bibliotheek Genk ism Emile Van Dorenmuseum
Trefwoorden 3600BIB, 3600