U bent hier:

"Zie ginds zinkt de stoomboot" (poppenspel voor 3-8 jaar)

+1 punt 3 jaar

Theatervoorstelling Figuren en poppentheater

Een poppenspel met in de hoofdrol 'SINTERKLAAS. 'Sinterklaas is onderweg met de stoomboot. Hij wil graag op tijd zijn om alle brave kinderen een pakje te geven. Maar er gebeurt een ongeluk met de boot! Drijft daar speelgoed in de zee? Kunnen alle Pieten wel zwemmen? Waar komen ze terecht? Wil je het weten? Waar wacht je dan nog op?
Een poppenspel met in de hoofdrol 'SINTERKLAAS'.
Zie ginds komt de stoomboot, vol met speelgoed en manden vol lekkers, met een bende dolle Zwarte Pieten en natuurlijk Sinterklaas. Er klinkt vrolijk gezang op de boot. Hij komt steeds dichterbij. De Zwarte Pieten zingen en dansen. Ze zijn door het dolle heen want de Sint is bijna jarig. Als de Sint gaat slapen blijven de Pieten wakker. Ze zijn niet moe te krijgen. Ze halen gekke kuren uit bij het roer en op het roer. Maar dan begint de boot te draaien. De Pieten hebben het niet meer in de hand. Een hevige bots, een vreselijk gekraak en water dat binnenstroomt tot aan hun voeten. De boot begint te zinken ... Drijft daar speelgoed in de zee? En de Sint, lag die niet te slapen in de boot? Kunnen alle Pieten wel zwemmen? Waar komen ze terecht? Wil je het weten? Waar wacht je dan nog op?

Een poppenspel met een grote boot als een soort van poppenkast in een zeedecor. Er zijn leuke meezingliedjes. De kinderen leven sterk mee in deze spannende voorstelling.

Info

Waar De Poppenzaal
Steenweg op Oosthoven 114
2300 Turnhout

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 20 november 2019 tot 27 november 2019
Leeftijd 3+
Prijs
Basistarief: 6,00 €; Volwassenen: 7,00 €

€ 6,0

Kansentarief voor UiTPAS Kempen: € 1,2

Reservaties Bestel tickets
UiTPAS Spaar hier een UiTPAS-punt
Organisatie Figurentheater Propop
Contact info@propop.be
014 - 423322
Links
Trefwoorden Sinterklaas, poppentheater, poppenspel
UiTmetVlieg.be

Ontdek wat de Bende Van Vlieg hiervan vindt of geef zelf je mening over "Zie ginds zinkt de stoomboot" (poppenspel voor 3-8 jaar) op UiTmetVlieg.be

UiTPAS

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS