U bent hier:

Zhineng Qigong training met Chinese leraar Lu Zhengdao

Cursus of workshop Gezondheid en zorg

Al geruime tijd heeft iedereen de mond vol van een nieuwe wereld waarin alle mogelijkheden beschikbaar zijn. Deze bewering is strikt wetenschappelijk te bewijzen, maar lijkt in vele gevallen moeilijk te verwezenlijken. Wat weerhoudt ons ervan om gezond te zijn, om gelukkig te zijn, om op een evenwichtige manier te functioneren binnen een gezin en in de maatschappij? Waarom zijn we als menselijke soort niet in staat om in harmonie te leven met de natuur? Laoshi Lu neemt ons mee naar dit nieuwe wereldbeeld en levensvisie die voor iedereen toegankelijk is. Zijn wijsheid, de eenvoud waarin hij onderwijst en zijn humor zal je meenemen naar de grenzen van je eigen kunnen en waarschijnlijk veel verder.
Sinds zijn 2 jaar durende opleiding bij Dr. Pang Ming in het Huaxia Zhineng Qigong Centre wijdt laoshi Lu zijn leven integraal aan Zhineng Qigong. Hij is een internationaal gerenommeerd healer en onderwijst Zhineng Qigong overal ter wereld. Meer informatie over laoshi Lu vind je op zijn website Dao Qi World.

Iedereen is welkom! Zowel beginnende als meer gevorderde beoefenaars van Zhineng Qigong, maar ook enthousiaste geïnteresseerden zijn welkom op deze trainingsdagen.

De retraite bestaat uit een combinatie van lezingen, afgewisseld en aangevuld met oefensessies. De ochtendsessies maken ons lichaam en geest wakker voor de dag. Vlak daarna kunnen we bij het ontbijt van deze sessie nagenieten. Na een korte rustpauze maken we ons klaar voor de sessies gedurende de dag, waarbij laoshi Lu ons inspireert en fascineert met zijn bijzondere wijsheid, afgewisseld met pakkende, maar levensechte verhalen. Zijn lezingen zijn eenvoudig, maar laat je niet misleiden door de kracht en informatie van deze waardevolle inhoud. Om het geheel ook werkelijk praktisch en toepasbaar te maken, laat hij ons de theorie ervaren tijdens de oefensessies.

Tussendoor wordt er voldoende ruimte voorzien voor de lunch, om de nieuwe informatie te laten binnendringen, maar ook om met elkaar uit te wisselen, te verbinden en te genieten van de rust in de heerlijke omgeving van De Kluizerij. Het avondprogramma omvat het avondeten, ruimte voor ontspanning en een avondsessie om meditatief en ontspannen de dag af te sluiten.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar De Kluizerij, Aalstersedreef 1, 1790 Affligem
Aalstersedreef 1
1790 Affligem

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 5 september 2019 tot 8 september 2019
Reservaties
Organisatie Acunar vzw
Contact qigong@acunar.be