U bent hier:

Zero Boys

Concert Pop en rock

Zero Boys ontstonden in 1982 in het Amerikaanse Indianapolis als een “punk rock/hardcore fireball with the bright yellow sleeve.” Nu keren ze terug uit hun pensioen om er weer op los te rammen!
Zero Boys

Zero Boys ontstonden in 1982 in het Amerikaanse Indianapolis als een punk rock/hardcore fireball with the bright yellow sleeve. Nu keren ze terug uit hun pensioen om er weer op los te rammen!


Brat Pack

De leden van deze Nederlandse band vonden elkaar in 2006. Hun eerste album was Hate The Neighbours, hun tweede, niet minder agressief en energiek, werd Stupidity Returns. De titel verwijst onder meer naar de ruk naar rechts hun land heeft doorgemaakt en die wordt belichaamd door Geert Wilders.


The Priceduifkes

The Priceduifkes zijn in 2003 begonnen als een duo, in de tijd dat ze nog naar gay porn keken en blink-182 covers maakten zonder drummer of zanger. Ondertussen zijn ze uitgegroeid tot de grootste sensatie van de Belgische punkrock. Ze spelen punkrock zoals het moet gespeeld worden: met drie akkoorden, veel te veel drank in hun lijf en een lelijke smoel.Tickets zijn verkrijgbaar in het café en online.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Nijdrop
Kloosterstraat 9
1745 Opwijk

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: donderdag 26 juli 2012
Prijs € 10,0
Organisatie Nijdrop
Contact info@nijdrop.be
+32 52 356165
Links