U bent hier:

Zelfies uit Zedelgem

Zelfies uit Zedelgem, dat is leuke plekken ontdekken en lachebekken!
En vooral … zomers nagenieten, op het elan van ‘Ik zomer West-Vlaams’.
De professionele lens van Henk Rogiers tovert de meest fotogenieke plekjes mooi in beeld. Dit inspireerde copywriter Els Goethals tot het neerpennen van een ode aan haar dorp. Het resultaat? Een unieke set ‘Zillegemse’ ansichtkaarten.
Aan jou om nu zelf de wandelschoenen aan te trekken en deze unieke plekjes op te snorren. Trommel je vrienden en familie uit je bubbel op. Ontdek Zedelgem in 4 routes met 3 unieke Instawalls. Klaar voor een rondje selfies? Euh Zelfies … We dagen je uit om knotsgekke foto’s te nemen en te posten op Instagram. Vergeet de hashtag niet: #zelfiesuitzedelgem. Wees er snel bij en win één van de 60 ‘Koop Lokaal’-waardebonnen. De wedstrijd loopt tot 31 oktober 2020. Met dank aan de gemeente Zedelgem en de provincie West-Vlaanderen.
Haal je gratis set van 10 originele “Zillegemse” ansichtkaarten af bij je lokale handelaar (herkenbaar aan de affiche). Hierop vind je de nuttige informatie om de 4 wandelroutes met 3 unieke Instawalls te ontdekken. Inschrijving is niet nodig.

Een organisatie van het Batjescomité, Gezinsbond Zedelgem, de Zedelgemse dorpscommercanten, ARAV en Cultuurraad Zedelgem (werkgroep toerisme).

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Gemeentehuis Zedelgem
Pater A. Vynckeplein 1
8210 Zedelgem

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 21 september 2020 tot 31 oktober 2020
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Prijs
Basistarief: 0,00 €
gratis
Trefwoorden Ik zomer West-Vlaams, zedelgem, Ikzomerwestvlaams