U bent hier:

ZebraWoods Winterfestival

Wanneer de winterse kou over Gent valt, kunnen jullie je in de Zebrastraat opwarmen aan gezelligheid, verrassende drankjes, verrukkelijke gerechtjes en bovenal uitstekende live muziek: is ook dit jaar jullie vaste stek tijdens de Kerstvakantie! Naar goede gewoonte treedt er tijdens elk van de acht concertdagen een bekende act op in onze feeëriek ingerichte concerttent. Dit jaar doen we er een schepje bovenop met een support voor en een dj na de show, telkens georganiseerd in onze futuristische XYZ-lounge. Dit wordt een platform waar de support acts, jonge bands, het beste van zichzelf kunnen geven, met zicht op – wie weet – het hoofdpodium in toekomstige edities!
We verwachten jullie op 27-30/12 en 3-6/1, elke dag van 17:30 tot 01:00.
Voorprogramma in de XYZ Lounge
Het voorprogramma, geselecteerd en geïntroduceerd door de hoofdact, is voorbehouden voor tickethouders. Om iedereen een aangenaam optreden te garanderen worden de plaatsen beperkt tot 120 personen.
Na het concert: DJ in de XYZ Lounge
Maar niet getreurd: de avond is gezellig lang. Voor zij die de sfeer in onze XYZ Lounge willen komen opsnuiven of voor zij die na de hoofdact nog eens de benen willen strekken is er elke avond een DJ voorzien van 22u tot 01u. Deze is vrij toegankelijk, met ook hier maximum 120 personen.

Info

Waar Zebrastraat
Zebrastraat 32
9000 Gent

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 27 december 2018 tot 6 januari 2019
Reservaties
Links
Trefwoorden Winter in Gent, Winterbar2018, Winterbar 2018