U bent hier:

Zebracinema op vrijdag: little women

9 jaar

De roman Little Women van Louisa May Alcott prikkelt al ruim honderd jaar lang de fantasie van filmmakers. Het verhaal, dat draait om vier zussen die hun artistieke talenten proberen te ontplooien ten tijde van de Amerikaanse Burgeroorlog, werd al verschillende malen verfilmd, maar nog nooit zo treffend als nu. Na het sterk ontvangen Lady Bird levert regisseuse Greta Gerwig opnieuw een feministische krachttoer af, die aan alle kanten bruist van de levenslust.
De impulsieve Amy, de bedachtzame Meg, de zachtaardige Beth en de vrijgevochten Jo hebben een zeer hechte band, al is er ook de nodige onderlinge rivaliteit. Terwijl hun vader vecht aan het front, leven de vier zussen in relatieve armoede. Desondanks worden ze aangemoedigd om hun eigen weg in de wereld te vinden; bijzonder in een tijd waarin vrouwen meestal afhankelijk zijn van een echtgenoot.
Kostuumdrama met Saoirse Ronan, Emma Watson, Meryl Streep en Timothée Chalamet.
Koop uw tickets bij voorkeur online.
Het dragen van een mondmasker is verplicht.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar Cultuurcentrum Achterolmen
Van Eycklaan 72
3680 Maaseik

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: vrijdag 2 oktober 2020
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en musea, concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Leeftijd 9+
Prijs
Basistarief: 7,00 €
€ 7,0
Trefwoorden Bevestigd2020
UiTmetVlieg.be

Ontdek wat de Bende Van Vlieg hiervan vindt of geef zelf je mening over Zebracinema op vrijdag: little women op UiTmetVlieg.be