U bent hier:

Zanzibar pop up - zomerbar

Komende zomer is Zanzibar de ‘place to be’ in Londerzeel en omstreken als netwerk- en ontmoetingsplaats in een zomers kader. De zomerbar is geopend van juni tot en met september van donderdag tot en met zondag (afhankelijk van de weersomstandigheden).
Het is de bedoeling van Zanzibar om een instant vakantiegevoel te creëren in een luxueuze omgeving maar toch dichtbij. Die zomerse beleving, in combinatie met het aanbieden van kwaliteitsdranken, verzorgde gerechten en leuke beats, zorgt ervoor dat alle ingrediënten aanwezig zijn om een fantastische avond te beleven.

Enerzijds is Zanzibar gericht op networking met zijn afterwork-concepten en vip formule. Anderzijds bieden het zwembad en zomerse decor al vanaf de middag een aangename plek om te vertoeven voor zowel jong als oud. Naar de avond toe worden de feel good-namiddagen een leuke ontmoetingsplaats waar de bezoekers kunnen genieten van een verfrissend drankje, een lekker hapje en de ondergaande zon. Check zeker ook onze facebook pagina om steeds "up to date" te blijven.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Zanzibar
Smisstraat
1840 Steenhuffel (Londerzeel)

Hoe geraak ik hier?

Wanneer

tot

Open op:

  • Donderdag - vrijdag van 13:00 tot 23:30 van 16:00 tot 23:30
  • Zaterdag van 13:00 tot 23:30 van 13:00 tot 23:30
  • Zondag van 13:00 tot 23:30 van 13:00 tot 22:00
Links
UiTmetVlieg.be

Ontdek wat de Bende Van Vlieg hiervan vindt of geef zelf je mening over Zanzibar pop up - zomerbar op UiTmetVlieg.be