U bent hier:

Zalig slapende kinderen, een droom!?

Als ouder wil je maar één ding: dat je kind gezond is … én dat het goed slaapt natuurlijk. Want dat komt ook je eigen nachtrust ten goede. Maar de praktijk leert ons dat een goede nachtrust vaak een hele uitdaging is voor kind én ouder.
Sommige kindjes hebben moeite om zelfstandig in slaap te vallen of worden midden in de nacht wakker en willen niet meer slapen zonder mama of papa in de buurt. Soms willen kinderen zelfs helemaal niet graag naar bed en is elk excuus goed om het slapengaan uit te stellen.
Als ouder sta je vaak voor een grote uitdaging wat de slaap van je kind betreft. Helaas bestaat er geen wondermiddel om je kind elke nacht te laten slapen als een roos. Met goede slaapgewoonten en door positief te reageren op het slaapgedrag van je kind, kom je gelukkig al een heel eind. Dit Start best al op jonge leeftijd.
In de voorstelling ‘Zalig slapende kinderen, een droom!?’ neemt ontwikkelingspsychologe Inge Glazemakers je mee in de wondere slaapwereld van kinderen. Ze gaat onder meer dieper in op hoeveel slaap je kind nodig heeft, hoe de slaap opgebouwd is en wat een goed slaapritueel inhoudt. Ook biedt ze jou een antwoord op tal van slaap-vragen en geeft ze praktische tips die je meteen in de praktijk kunt omzetten.
Deze lezing is een aanrader voor ouders van kinderen tussen 0 en 12 jaar.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar OCMW Dienstencentrum 't Binnenhof
Molenstraat 35 A
9270 Laarne

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
tot
Prijs
Basistarief: 0,00 €; Niet-leden: 5,00 €
gratis
Reservaties
Organisatie Gezondheidspromotie CM Waas en Dender
UiTmetVlieg.be

Ontdek wat de Bende Van Vlieg hiervan vindt of geef zelf je mening over Zalig slapende kinderen, een droom!? op UiTmetVlieg.be