U bent hier:

Yvette de kleurenkip

3 jaar

Cursus met open sessies Creativiteit

Yvette is nieuw op de boerderij. De andere kippen vinden haar maar vreemd en kijken niet naar haar om... Waarom tut ze zich zo op met al die kleurtjes en waarom doet ze niet gewoon zoals de andere kippen? Dan gaat Yvette op zoek naar het antwoord op die ene vraag die voor ieder van ons belangrijk is: hoe maak je vrienden? Een grappig en serieus verhaal over vriendschap en over anders zijn. Na het verhaaltje mag je een kip op papier schilderen zoals een echte kunstenaar en haar veel kleur geven.
Wat heb je nodig? Papier wit en of gekleurd, penselen en verschillende kleuren verf. Waskrijtjes, kleurpotloden. Schaar en lijm.

Meld je aan via messenger, conceptwinkel.brugge@clavisbooks.com of telefonisch. We sturen je een link voor de messenger ruimte even voor het begin van de activiteit.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Online event
Online event
8000 Brugge

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zaterdag 6 maart 2021
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Leeftijd 3+
Reservaties
Organisatie Clavis Conceptwinkel Brugge
Trefwoorden online, digitaal voorlezen, atelier creatief, Brugge Leest, Workshop coronaproof, ook voor kinderen
UiTmetVlieg.be

Ontdek wat de Bende Van Vlieg hiervan vindt of geef zelf je mening over Yvette de kleurenkip op UiTmetVlieg.be