U bent hier:

Yper Museum

+1 punt

Tentoonstelling Geschiedenis

Ieper, een wereldwijd symbool voor de herdenking van de Eerste Wereldoorlog, maar er is nog zoveel meer. Haar geschiedenis van elf eeuwen is rijk: Lakenstad. Middeleeuwse grootstad. Vestingstad. Bisschopsstad. Militaire stad. Verwoeste en wederopbouwstad. Kattenstad. Vredesstad. Westhoekstad. Ieper was en is het allemaal.
Het decor is niet mis: het Yper Museum zit in een vleugel van de Lakenhallen, Europa’s grootste burgerlijke complex in neo-gotische stijl. In de Lakenhallen bevinden zich ook het In Flanders Fields Museum, het Kenniscentrum van de Musea Ieper, de dienst Toerisme en het streekbezoekerscentrum. Dat maakt van onze Lakenhallen meteen één groot museumgebouw. Zeker een bezoekje waard!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar Yper Museum
Grote Markt 34
8900 Ieper

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
  • Maandag - zondag van10:00tot18:00
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en musea, concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Prijs
Basistarief: 7,00 €; museumpassmusées: 0,00 €

€ 7,0

Kansentarief voor UiTPAS Westhoek: € 1,4

UiTPAS Spaar hier een UiTPAS-punt
Organisatie Yper Museum
Contact ypermuseum@ieper.be
057 239 220
Trefwoorden museumpassmusees, interactief, verfrissend, geschiedenis, Middeleeuwen, kunst, nieuw, gezinsvriendelijk, kinderen, Museumpas, OpnieuwOpen

Heb je al een museumpas?

Met een museumpas bezoek je deze expo gratis of met een fikse korting.

Ontdek 'm hier

UiTPAS

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS