U bent hier:

Youssef El Mousaoui - Helemaal alleen

Theatervoorstelling Humor comedy

Humor
Vr 19 jan om 20.15 u.
Theaterzaal Roxy
YOUSSEF EL MOUSAOUI
HELEMAAL ALLEEN
Na enkele succesvolle theatershows is Youssef klaar voor zijn vierde avondvullende onemanshow. De zeer succesvolle komiek met het perfecte huwelijk en het wondermooie kind, kwam terecht in een wereld van miserie, depressie en burn-out. Alles wat kon mislopen, liep mis.
Zo werd Youssef het slachtoffer van verschillende inbraken waarbij hij telkens zo goed als alles kwijt raakte. Daarop volgde dan ook nog eens een echtscheiding en bleef hij alleen achter met een stoel in een leeg appartement. Deze stoel staat trouwens centraal in zijn show. Doordat Youssef ook nog eens de deurwaarder over de vloer kreeg, was hij letterlijk failliet.
Youssef zag eerst geen uitweg meer, wilde alles opgeven en dacht zelfs aan zelfmoord, maar gelukkig had hij geen geld meer om een koord te kopen. Met de steun van enkele goede vrienden, kwam hij echter op het idee om van zijn miserie een succesverhaal te maken. Het werd tijd om creatief aan de slag te gaan met de moeilijke tijden die hij had doorstaan.

In Helemaal alleen herwerkte hij de meest droevige momenten in zijn leven tot een humoristisch en vermakelijk verhaal. Items als depressie, eenzaamheid en burn-out, waarmee velen onder ons in deze huidige maatschappij geconfronteerd worden, komen rijkelijk aan bod. Met deze komische voorstelling tracht Youssef ook het taboe rond deze donkere thema's te doorbreken.
El Mousaoui wisselt grappen slim af met clichématige humor, wat wellicht het belangrijkste ingrediënt is van zijn succes. - De Standaard
Tekst & spel Youssef El Mousaoui
Co-Writer Mattias De Paep
Productie One Man Show
€ 12 - € 11 (red.) - € 10 (abo/groep+12) - € 7 (-26 jarigen uit Temse)
i.s.m Jeugddienst en Integratiedienst

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Theaterzaal Roxy
Stationsstraat 29
9140 Temse

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: vrijdag 19 januari 2018
Prijs
Basistarief: 12,00 €; red.: 11,00 €; abo/groep+12: 10,00 €; -26 jarigen uit Temse: 7,00 €
€ 12,0
Reservaties
Organisatie Gemeentelijk Cultuurcentrum Temse
Links