U bent hier:

Young Belgian Talent: wedstrijd finale 2018

+1 punt

Concert Klassieke muziek

De alsmaar groeiende en internationaal erkende Young Belgian Talent wedstrijd 2018 voor uitmuntende jonge klassieke muzikanten, vindt plaats in de legendarische Flagey Studio 4.
Dit gala event belooft een avond te worden gevuld met persoonlijke verhalen, passie, drama en fantastische muziek. Alle toeschouwers krijgen de gelegenheid om een persoonlijke boodschap aan hun favoriete muzikant over te brengen en, samen met een professionele jury, de winnaar uit te kiezen.

Behalve de hoofdprijs van 1000€ voor de winnaar, zullen de vijf finalisten kunnen genieten van financiële ondersteuning, professionele coaching, CD- en video-opnames, concerten en nog veel meer.

Dit alles tot een leeftijd van 25 jaar.


De voorzitter van de YBT jury 2018, Professor Jean-Claude Vanden Eynden zal bijgestaan worden door andere gerenommeerde professionele muzikanten, de vorige winnaar Vilmos Csikos, vertegenwoordigers van de media en Harley Lovegrove, oprichter en voorzitter van YBT.

Young Belgian Talent vzw is een niet winstgevende stichting, opgericht ter ondersteuning van jonge klassieke muzikanten.

Young Belgian Talent

€ 41 > 5

Info

Waar Flagey
Heilig-Kruisplein
1050 Elsene

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Prijs
Normaal

€ 41,0

UiTPAS Spaar hier een UiTPAS-punt
Organisatie Flagey
Contact info@flagey.be
02-641.10.20
Links
Bruzz

De beste uittips voor Brussel vind je bij BRUZZ. Ga naar BRUZZ.be, luister via 98.8, kijk naar BRUZZ op TV of neem het gratis uitmagazine mee.

UiTPAS

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS