U bent hier:

Yogakamp Yina Drongen - VOLZET

6 jaar

Sportactiviteit Omnisport en andere

Met de yogakampen bij Yoga Yina zullen we iedere dag beginnen en eindigen met kinderyoga om zo te ontdekken, te ervaren hoe we de stress in ons lichaam kunnen verminderen. Samen bewegen, samen plezier maken, samen tot rust komen, samen het eigen lichaam leren kennen én op een meer efficiënte manier leren gebruiken is het doel. Door het beoefenen van kinderyoga in de tuin (bij slecht weer natuurlijk binnen), zullen de kinderen zich meer bewust worden van hun lichaam, emoties en gedachten. De fysieke spanningen zullen verminderen, het lichaam wordt soepeler en sterker.


Energie en zelfvertrouwen zullen stijgen. Het zelfbewustzijn, de eigen kracht en mogelijkheden zullen verbeteren. Gelijktijdig daalt de fysieke spanning. De rust en helderheid in het hoofd worden hersteld, gedachten kunnen beter worden geordend.Bij kinderyoga werken we met thema's. Hierdoor vraag ik bij inschrijving ook de interesses van de kinderen kort te omschrijven. Het gaat niet om een bepaalde techniek of een betere prestatie. Het gaat over het beleven van plezier, het zichzelf kunnen zijn, het zich goed voelen, het respecteren van zichzelf en van de anderen.Daarnaast zullen we in de zomer, bij mooi weer, ook elke dag tijd nemen om in open lucht te spelen (eventueel ook met water). Het zomerkamp wordt een combinatie van yoga, in de tuin spelen (trampoline-balspelen-waterspelen...), knutselen, en zoveel meer.Eén ding is zeker en blijft een vaste waarde van het yogakamp: het wordt een kamp waarin de kinderen zichzelf kunnen zijn, en even niet teveel moeten nadenken om op een rustige manier plezier te beleven aan beweging.Het maximumaantal kinderen is afhankelijk van de leeftijd van de kinderen die ingeschreven zijn. De groepen zullen altijd behoorlijk klein blijven omdat alles bij mij thuis zal doorgaan. Zo zal ik bij kinderen van 6 jaar bvb een max. van 7 kinderen hanteren, een groepje van allemaal 12 jarigen kan iets groter zijn. Bij voldoende inschrijvingen helpt mijn collega.

We werken met thema's dus afhankelijk van de interesses en de leeftijd van de kinderen zullen de yoga - dagen, er ietwat anders uitzien. Hieronder vindt u een dagschema. Iedere yoga - dag zal ongeveer volgens eenzelfde stramien verlopen. Om 9u starten we met de uitleg en tot 16u amuseren we ons met allerlei activiteiten. Wij zullen ook eens een uitstapje maken om de natuur te bewonderen en te picknicken.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Yoga Yina
Beekstraatkouter 78
9031 Drongen (Gent)

Hoe geraak ik hier?

Sommige activiteiten gaan mogelijk niet door omwille van corona-maatregelen. Kijk even op de site van de organisator.
Wanneer
  • tot
Leeftijd 6+
Prijs
Basistarief: 135,00 €
€ 135,0
Reservaties
Organisatie Yoga Yina
Contact yogayina@gmail.com
Trefwoorden yogakamp drongen, zomerkamp drongen, kinderyoga drongen, vakantiekamp drongen, vakantiekamp yoga drongen, yogakamp gent, zomerkamp gent, kinderyoga gent, vakantiekamp yoga gent
UiTmetVlieg.be

Ontdek wat de Bende Van Vlieg hiervan vindt of geef zelf je mening over Yogakamp Yina Drongen - VOLZET op UiTmetVlieg.be