U bent hier:

Yoga

Sportactiviteit Omnisport en andere

Beweging, ontspanning, contact maken met je kern, meer vitaliteit en bewustzijnsontwikkeling.
Easy Flow
EasyFlow is gebaseerd op Vinyasa. Het ritme van de lessen ligt beduidend lager en er is meer tijd voor ontspanning tijdens de lessen. De houdingen worden aangepast aan de verschillende noden. Sommige houdingen worden langer aangehouden om meer bewustzijn en ontspanning in de houding te bekomen. We sluiten af met een ademhalings/meditatie-oefening.
Deze les is zeker geschikt voor beginners, bij herstel na blessures of als je het gewoon rustig aan wil doen.

Vinyasa Yoga
Een les is opgebouwd uit een opeenvolging van houdingen met de ademhaling als belangrijke focus. Vinyasa haalt je uit je comfortzone Je weet namelijk nooit wat je kan verwachten, waardoor je je leert concentreren, leert volgen en aanvaarden. Vinyasa is dynamisch en leuk. Na de inspanning nemen we de tijd om na te voelen, te mediteren en te ontspannen.
Voor beginners alsook iets meer gevorderden, gezien elke houding verschillende opties kent. Je houdt van een uitdaging.

Yin Yang
Alles bestaat uit yin en yang. Yin slaat op de maanenergie, de vrouwelijke energie, rust, het intuïtieve. Yang slaat op de zonne-energie, de mannelijke energie, actie, dynamiek. In onze westerse maatschappij waar iedereen van hier naar daar loopt en geleefd wordt door zijn drukke agenda, overheerst de yang energie. Veel mensen voelen dan ook dat hun lichaam niet meer in evenwicht is. We zijn continu opgejaagd, leven meer in ons hoofd. Met yin en yang yoga proberen we beide energieën in balans te brengen. De les begint met een rustige opwarming, waarna we overgaan naar een yang flow waarbij we de energie in ons lichaam activeren en sluiten terug af met yin en een heerlijk ontspannende savasana.
Deze les is voor beginners en gevorderden.

Yin yoga/pranayama
We komen volledig tot rust en dichter bij onszelf door een reeks met vooral liggende of zittende houdingen. In deze les nemen we de tijd om spanningen lichamelijk en geestelijk los te laten. We werken niet op spierkracht, maar op spierontspanning, waardoor je diepliggend bindweefsel gaat versoepelen en stretchen. We sluiten af met een ademhalings/meditatie-oefening.
Deze les is zeker geschikt voor beginners, bij herstel na blessures of als je het gewoon rustig aan wil doen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Groepspraktijk Silta
Brugstraat 2
9190 Stekene

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
  • Maandag van19:00tot20:00van20:15tot21:15
  • Donderdag van9:30tot10:30van10:45tot11:45van19:00tot20:00
Prijs
Basisprijs: € 10.00
€ 10,0
Organisatie Groepspraktijk Silta
Contact valerie.pas@silta.be
Links
Trefwoorden Yoga