U bent hier:

Yoga: wat kan het betekenen voor jou?

+1 punt

Lezing of congres Gezondheid en zorg

Aansluitend gratis initiatie ‘Yoga voor elke dag’
Yoga: tegenwoordig is het alomtegenwoordig. BV’s en allerlei zelfverklaarde goeroes hebben er de mond vol van. Maar ondanks de stijgende populariteit en toenemende commercialisering zijn er nog vele vragen en misverstanden over hoe yoga voor iedereen de fysieke en mentale gezondheid kan optimaliseren.
Want ja: yoga is mogelijk voor iedereen. Het doel ervan is niet om op je hoofd te staan maar om fit en alert met beide voeten op de grond te blijven.
In een duidelijke maar bondige uiteenzetting neemt yogaleraar Jan Van Olmen u mee op een boeiende kennismaking met hatha-yoga, 1 van de oudste en meest beoefende yogavormen ter wereld.
Op het programma staan onder andere een overzicht van de evolutie van yoga in het Westen, de opbouw van een les, de voordelen van verschillende oefeningen op fysiek, mentaal en emotioneel gebied.
Naar het einde toe is er ruimte voor vragen en we sluiten af met een initiatie ‘Yoga voor elke dag’ (YEDA) dit is een speciaal lesprogramma voor senioren en personen met een chronische aandoening zoals b.v. artritis, chronische hernia of CVS.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Centrum in Balans
Molenbergstraat 2
9340 Lede

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zaterdag 25 januari 2020
Prijs
Basistarief: 0,00 €

gratis

Reservaties
UiTPAS Spaar hier een UiTPAS-punt
Organisatie Centrum in Balans
Trefwoorden yoga, activiteit voor mensen met een chronissche aandoening

UiTPAS

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS