U bent hier:

Yoga vakantiekamp thema Paradoxen – bekijk het eens van twee kanten!

+1 punt

Sportactiviteit Omnisport en andere

Aan elk verhaal zitten twee kanten en wij leren deze week op twee manieren te kijken. Of je nu jong of oud bent, beide zijden leren kennen is wel handig. We laten het deze week zintuiglijk ervaren. Werken met tegengestelden, maken veel lol met dingen die we anders nooit zouden doen. Alles is te verwerken in yoga oefeningen en meer. We verwerken het in kook/bakkunsten, gaan creatief aan de slag met materialen, gebruiken de natuur om ons heen. We verruimen onze blik en leren ons verwonderen met fantasie, beweging en creativiteit!
Maandag: We maken kennis met rust en drukte. De coole yogamoves en rustige meditatieverhalen. We maken chaos en creëren stilte om in allerlei omstandigheden te kunnen overleven. We gaan aan de slag met muziek en dansen zonder geluid.
Dinsdag: Vies en schoon. Neem deze dag zeker schone kledij mee en trek kleding aan die vies mag worden (ook de verschoonkleding). Van manicure tot modderbad of omgekeerd😊 We gaan met mooimaker Anja op stap om de wereld een beetje schoner te maken. We proberen uit wat we anders niet zouden proeven en maken een super lekker dessert klaar!
Woensdag: Boos en blij. De dans van emoties, spetteren met verf, theateryoga en meer. Een dag vol hoogtepunten zoals met het maken van een gevoelensmonster voor thuis.
Donderdag: leeg en vol. Opruimen op een leuke manier kun je op een yogamanier leren. Je buik rondeten met gezonde tussendoortje of yoga op twee bijzondere manieren, laat je maar verrassen.
Vrijdag: Licht en donker – Een yogafeestje op een pikdonkere yogazolder, lichtjes maken, kleur gebruiken en meer. We sluiten onze fijne yogaweek in stijl af!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Dit kan jij wel!
Diagorasstraat 9
8510 Marke (Kortrijk)

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 8 juli 2019 tot 12 juli 2019
Prijs
Basistarief: 150,00 €; 1 dag: 35,00 €; 2 dagen: 70,00 €; 3 dagen: 105,00 €; 4 dagen: 140,00 €

€ 150,0

Kansentarief voor UiTPAS Zuidwest: € 30,0

UiTPAS Spaar hier een UiTPAS-punt
Organisatie vzw Dit kan jij wel!
Contact daphne@ditkanjijwel.be
0484739007
Links

UiTPAS

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS