U bent hier:

Yoga-fest op de Brug

Neem deel aan deze ZEN - outdoor YOGA happening onder deskundige begeleiding van Nina de Man op een "relaxing" DJ set van Buscemi. Dit Yoga-fest gaat door op een unieke en symbolische locatie in Limburg: de Tuikabelbrug in Hasselt. De brug verbindt twee oevers met mekaar. YOGA betekent verbinden. Dit YOGA-fest op de tuikabelbrug verbindt mensen met elkaar. Het water onder de brug symboliseert innerlijke rust. Een moment om te ervaren, te luisteren en te genieten! Zorg dat je erbij bent!
Yogadocente Nina de Man is bekend als presentatrice van JIM TV, Idool, Studio Brussel, trendwatcher voor de Britse radiozender BBC World... en van haar boek “Yoga en de kleur groen”. De yoga-sessie wordt begeleid door ZEN beats van de Belgische en internationaal gewaardeerde producer en DJ BUSCEMI.
Deze yogasessie duurt ongeveer een uur en is toegankelijk voor alle niveaus. Nadien kan je, terwijl je verder geniet van de muziek van Buscemi, een hapje en een drankje aankopen in een van de food/wine trucks, waar ook de Cuvèe Buscemi (Een Italiaanse Prosecco) wordt geschonken.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Tuikabelbrug
Berenbroekstraat z/n
3500 Hasselt

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zaterdag 15 juni 2019
Leeftijd 15+
Prijs
Basistarief: 23,99 €; Early Bird - voor 6 mei: 19,99 €; Aan inkom: 27,00 €
€ 23,99
Reservaties
Organisatie YOGA STUDIO FIT & CO
Trefwoorden outdooryoga, yoga, hasselt, herk-de-stad, Lummen, halen, buscemi_music, yogastudio, fitenco, yogastudio_fitenco, yogafest