U bent hier:

Yevgueni 20°20°20° - Morgen verse sneeuw

+1 punt

“Ligt er morgen verse sneeuw?”
Verwijzend naar deze belangrijke zin uit de titelsong van hun laatste album Tijd is Alles, trekt Yevgueni deze winter met een heel bijzondere tournee langs 30 kerken doorheen Vlaanderen. Ook wij zijn bij de gelukkigen. De Sint-Jozefkerk staat op het programma.

In 2020 viert de band zijn twintigjarig bestaan. En de aanloop daarnaartoe leek meteen ook het goeie moment voor ‘even iets anders’. Iets speciaals. Drums en elektrische gitaren worden even achterwege gelaten, een paar maanden congé voor Stef en Patrick dus. Een cello (Seraphine Stragier) en een viool (Jeroen Baert) vervoegen de rangen, aangevuld met toetsen, akoestische gitaren en hier en daar een streepje bas. (Klaas, Geert & Maarten)

Een unieke, nooit geziene bezetting. Maar daardoor ook een andere, eigenzinnige songkeuze. Yevgueni kiest uit het eigen repertoire zijn persoonlijke favorieten en dan vooral de nummers die dit nieuwe jasje het beste passen. Nooit eerder gespeelde en gehoorde arrangementen, telkens in een uitzonderlijk en zorgvuldig uitgelicht decor. Yevgueni toont zich van zijn meest ingetogen kant.

Op deze unieke manier loodst Yevgueni ons door zijn twintigjarige bestaan. Met nooit eerder vertelde verhalen, met nog meer ontroering, maar daarom niet met minder humor. En af en toe – waarom niet – met de gekende ambiance.

De titel ‘Morgen verse sneeuw’ kijkt niet toevallig op beloftevolle wijze naar de toekomst. Want als het van de band afhangt is dit jubileumjaar allesbehalve een eindpunt.
Morgen verse sneeuw!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Sint-Jozef kerk
Plein 1
8530 Harelbeke

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: donderdag 6 februari 2020
Prijs
Basistarief: 19,00 €; Jongerentarief: 7,00 €

€ 19,0

Kansentarief voor UiTPAS Zuidwest: € 3,8

Reservaties
UiTPAS Spaar hier een UiTPAS-punt
Organisatie CC het SPOOR Harelbeke
Contact tickets@cchetspoor.be
056 733 420
Trefwoorden UiTPAS Zuidwest, cchetspooroverzicht, cchetspoormuziek, vivavlaanderen, top2000, top3705

UiTPAS

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS