U bent hier:

XL Workshop 'Fotograferen en nabewerken met je smartphone'

Cursus of workshop Fotografie

Maak jij graag foto’s met je smartphone, maar heb je wel eens het gevoel dat je niet het maximale uit je camera kan halen? Zijn je foto’s soms bewogen, scheef of onscherp?
Droom jij van prachtige vakantiefoto’s, toffe selfies, stralende familiekiekjes?
Heb je ambities om van jou instagram-account een pareltje te maken? Of misschien wil je je blog of website wel naar een hoger niveau tillen?

Met mijn workshops dompel ik je onder in de wondere wereld van de smartphonefotografie en sta je versteld van de mogelijkheden van je eigen smartphonecamera. En nee, je hoeft daarvoor niet over het laatste model te beschikken.

Ik laat je zien hoe je je dagdagelijkse foto's kan omtoveren in mooie/creatieve foto's. En hoe je meer fun krijgt in het nabewerken op je smartphone.

En dat allemaal zonder ingewikkeld gedoe.
Dankzij leuke oefeningen duik je meteen in de praktijk.

Op het einde van de dag ga je naar huis met massa's inspiratie, tips, duidelijke do's en don'ts om voortaan vol zelfvertrouwen te gaan fotograferen met je smartphone.

Onder de middag pauzeren we met een gezellige lunch en gedurende de hele dag zijn er lekkere versnaperingen voorzien.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar CC De Oude Pastorie
Dorpsstraat
2950 Kapellen

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
tot
Leeftijd 18+
Prijs
Basistarief: 169,00 €
€ 169,0
Reservaties
Organisatie Snap The Moment
Contact vicky@snapthemoment.be
Links
Trefwoorden smartphonefotografie, workshop smartphonefotografie, fotografie, workshop, fotobewerking, cursus, opleiding, workshop leren fotograferen met je smartphone, fotograferen met je smartphone, leren fotograferen met je smartphone