U bent hier:

Wrestlefest 5

Theatervoorstelling Tekst en muziektheater

Toen 5 jaar geleden Flemish Wrestling Force voor het eerst met Pro Wrestling naar de Werft kwam met een spetterende show vol actie en spektakel, verklaarde iedereen ons voor gek! Hoort dit wel thuis in een cultuurcentrum? Is dat niet allemaal fake? De duizenden bezoekers uit heel Europa die de voorbije edities van Wrestle Fest bijwoonden, weten wel beter! Ze zagen bloed, zweet en tranen van de wrestlers uit de ring op hen afspatten en in sommige gevallen de ring geblesseerd verlaten.

 

Met deze vijfde editie groeien we verder en verhuizen we naar de Waai waar we meer toeschouwers nog dichter tegen de ring kunnen plaatsen om te genieten en mee te leven met het beste worstelen, dat ooit in België gezien is. Reserveer snel je tickets voor het uitverkocht is en geniet van een grote vroegboekkorting.

 

Afgelopen editie bewezen we met de komst van “The Ring General” Walter dat we erin slagen de grootste namen naar Geel te halen. Ook nu weer mag je je verwachten aan de beste wrestlers van FWF, aangevuld met Europese topnamen die hun sporen verdienden bij o.a. WWE, NXT en TNT.

Info

Waar CC De Werft
Werft 32
2440 Geel

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Reservaties Bestel tickets
Organisatie CC De Werft
Contact info.dewerft@geel.be