U bent hier:

Workshop veldboeket

Cursus of workshop Creativiteit

In deze workshop VELDBOEKET leer je de mooiste bloemen schikken in een zelf samengesteld veldboeket. Zo heb je op het einde van de workshop niet alleen een prachtig boeket om mee naar huis te nemen maar kan je vanaf dan ook elke keer opnieuw jouw eigen boeket creëren!
Kristel van Bloemenatelier Anagillis uit Retie deelt haar expertise met jou en leert je hoe je helemaal zelf een prachtig veldboeket kan stylen met de mooiste lentebloemen! Je schikt een natuurlijk lenteboeket en krijgt ook tips & tricks om je bloemen mooi te houden, zodat je zo lang mogelijk kan genieten van die prachtige bloemen.

Na deze workshop VELDBOEKET ga je naar huis met een fleurig en wild veldboeket waarvan je nog lang kan nagenieten én de knowhow om elke keer opnieuw thuis jouw eigen boeket te creëren. Wij zorgen uiteraard voor een lekker homemade hapje en een drankje, en ook de gezelligheid krijg je er gratis bij. We voorzien ook de vaas, die je achteraf extra kan aankopen als je wil (7€ – 10€), maar dat is niet verplicht.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Feestzaal 't Veldt
Veldenstraat 10/1
2470 Retie

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: woensdag 22 mei 2019
Leeftijd 18+
Prijs
Basistarief: 45,00 €
€ 45,0
Reservaties
Contact petra@veldt.be
Links
Trefwoorden Bloemschikcursus, bloemschikken, veldboeket