U bent hier:

Workshop theater: Soap acteren: 'Thuis' en 'Familie' achterna

Cursus of workshop Tekst en muziektheater

SPEEL JE MEE? We maken onze eigen tv-soap. Emoties! Grote verwikkelingen in een kleine wereld. Verrassingen. En alles uit het leven gegrepen, maar dan net iets spannender. Alsof het dagelijkse kost is thuis en in de familie. We improviseren een korte scène met conflicten, dramatische wendingen, onverwachte ontmoetingen, emotionele gebeurtenissen. We maken onze eigen cliffhangers en breien alles aan elkaar tot één soap-aflevering.
WORKSHOP DRAMA, HET DAGELIJKSE LEVEN ALS REFERENTIEKADER. De workshop Soap’ reikt de leerlingen een gekende kapstok aan om ze tot het toneelspel te introduceren. In een speels en creatief proces verkennen ze hun fantasie. Ze oefenen op inleving en transformatie. Ze drukken ideeën, gedachten en emoties uit. Na verbale en non-verbale oefeningen (iedereen tegelijk op de speelvloer) werken ze aan één of meerdere scènes die samen één soapaflevering maken. Ze spelen hun scènes voor elkaar en ontdekken, kijkend naar de anderen, het grotere plaatje waarin hun personage zich beweegt.

SLEUTELBEGRIPPEN: muzische workshop, drama, soap, theater, verbale en non-verbale expressie, beweging, lichaamstaal, mimiek, transformatie, personage, improvisatie, attitude, interactie, zelfvertrouwen, inlevingsvermogen, fantasie, emoties, samenwerken, toonmoment, fictie versus realiteit, observatie, evaluatie, zelfexploratie en -ontplooiing , (verborgen) talent ontdekken

VOOR LAGERE EN MIDDELBARE SCHOLEN.

OP LOCATIE. We geven de workshop bij jou op school na overleg via de vermelde contact- en reservatiegegevens.

KLIK OP SCHRIJF JE IN voor boekingen of meer info

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Hoera!Theater / Theater op School
Kontichstraat
2650 Edegem

Hoe geraak ik hier?

Prijs
Basistarief: 145,00 €
€ 145,0
Reservaties
Organisatie Hoera!Theater
Contact eric.clavie@telenet.be
03 458 35 29