U bent hier:

Workshop striptekenen voor kinderen en jongeren.

6 jaar

Lessenreeks Creativiteit

Onze workshop laat kinderen en jongeren kennis maken met alle stappen nodig om een volledig beeldverhaal te creëren. Onze workshop is beschikbaar op verplaatsing naar uw eigen locatie. De cursus kan volledig flexibel worden aangepast naargelang de leeftijd van de groep, en de tijd die we tot onze beschikking hebben.
Onze workshop striptekenen is er vooral op gericht om kinderen en jongeren wat meer inzicht te geven in hoe een echte stripplaat in elkaar zit. Veel kinderen tekenen heel graag zelf strips, maar gaan zich in bijna alle gevallen beperken tot een pagina die ingedeeld is in een raster van gelijke vakjes. Met onze cursus leren we hun verder te kijken; we wijzen hun op de betekenis van vakjes in verschillende formaten, de plaatsing en mogelijkheden van teksballonnen, de emoties van de figuurtjes en hoe je ze het beste in beeld brengt, afhankelijk van wat er gebeurt. We gaan dieper in op in-beeld-brenging, layout en het uitwerken van een schets. Ze leren om niet enkel een verhaal te verzinnen, maar ook hoe je dat verhaal moet indelen in een begin, midden en einde.
Met andere woorden; met onze cursus leren ze dieper in te gaan op de talrijke mogelijkheden die een stripverhaal tot beschikking heeft.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Happy Monsters Studios
Puithoekstraat 9
9700 Oudenaarde

Hoe geraak ik hier?

Wanneer

tot

Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Leeftijd 6+
Prijs
Basistarief: 35,00 €
€ 35,0
Reservaties
Organisatie Happy Monsters Studios
Contact chrischa@telenet.be
Trefwoorden Workshop striptekenen, striptekenen, Stripverhalen, cursus striptekenen, bevestigd2020, bevestigd2021, ook voor kinderen
UiTmetVlieg.be

Ontdek wat de Bende Van Vlieg hiervan vindt of geef zelf je mening over Workshop striptekenen voor kinderen en jongeren. op UiTmetVlieg.be