U bent hier:

Workshop: Pleasergedrag

Cursus of workshop Persoon en relaties

Is jouw geven en nemen in balans? Of geef je jezelf helemaal leeg? Ben je soms bang dat anderen je egoïstisch zullen vinden als je niet alles laat vallen om hen te helpen?
In deze workshop krijg je inzicht in de oorzaken en gevolgen van pleasergedrag. Vervolgens ga je zelf aan de slag met onze tools om er voor te zorgen dat je geven en nemen in balans blijft. Een belangrijk element in het voorkomen van burn-out!
DEZE WORKSHOP MAAKT DEEL UIT VAN HET TRAJECT ‘BURN-OUT BORE OUT: WINNEN AAN VEERKRACHT LOONT’.
Je kan deze workshop echter ook afzonderlijk volgen.

PRIJZEN:
€45 (incl. btw).

Neem je deel aan het volledige traject? Dan betaal je slechts 250€ voor de 6 workshops. zie https://www.nextstepcoaching.be/burn-out-bore-out-workshop

WAT?
De workshops van NextStep zijn intensief, persoonlijk en zetten je in je kracht. De werkmethodieken zijn gevarieerd en brengen je voorbij het denken. Er wordt steeds in kleine groepen gewerkt (max 12p).

TRAINER
De workshop wordt gegeven door Filip Bauwens. Filip is professioneel erkend coach via ICF (PCC) en is een ervaren spreker op workshops en trainingen. ICF is de internationale coaching federatie.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar NextStep coaching
Rood Beeldekenstraat 23
9820 Bottelare (Merelbeke)

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: woensdag 17 juli 2019
Leeftijd 18+
Prijs
Basistarief: 45,00 €
€ 45,0
Reservaties
Organisatie NextStep coaching
Contact 0477855998
Trefwoorden pleasergedrag, pleasen, balans, balanstraining, Balans werk-privé, coaching, burn-out, burnout, burnout preventie