U bent hier:

Workshop: Perfectionisme

Cursus of workshop Persoon en relaties

Kan het altijd nóg beter? Steeds de top halen - en daar blijven. Wat kost het jou om dat vol te houden? In deze workshop doe je speelse oefeningen om je perfectionisme te matigen, zodat je op een gezonde manier kan omgaan met doelen stellen en fouten maken. Zo kan je ook veerkrachtig omgaan met tegenslag of die momenten waarop alles eens niet perfect verloopt.
DEZE WORKSHOP MAAKT DEEL UIT VAN HET TRAJECT ‘BURN-OUT BORE OUT: WINNEN AAN VEERKRACHT LOONT’.
Je kan deze workshop echter ook afzonderlijk volgen.

PRIJZEN:
€20 (incl. btw).

Neem je deel aan het volledige traject? Dan betaal je slechts 100€ voor de 6 workshops. zie https://www.nextstepcoaching.be/burn-out-bore-out-workshop

WAT?
De workshops van NextStep zijn intensief, persoonlijk en zetten je in je kracht. De werkmethodieken zijn gevarieerd en brengen je voorbij het denken. Er wordt steeds in kleine groepen gewerkt (max 12p).

TRAINER
De workshop wordt gegeven door Filip Bauwens. Filip is professioneel erkend coach via ICF (PCC) en is een ervaren spreker op workshops en trainingen. ICF is de internationale coaching federatie.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar NextStep coaching
Rood Beeldekenstraat 23
9820 Bottelare (Merelbeke)

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: woensdag 11 december 2019
Leeftijd 18+
Prijs
Basistarief: 20,00 €
€ 20,0
Reservaties
Organisatie NextStep coaching
Contact 0477855998
Links
Trefwoorden perfectionisme, prestatiedruk, prestatieangst, status, onzekerheid, zelvertrouwen, samenveerkrachtig, veerkracht, antiburn-out, burn-out, loopbaangeluk