U bent hier:

Workshop Patisserie 'Spring is in the air'

Cursus of workshop Voeding

Menu: Citroentaart met meringue, Flan Brésilienne, Granola en soepje met vers fruit en ijs.
Tijdens de workshop Patisserie ga je in kleine groepjes zelf aan de slag om enkele bereidingen te maken. Natuurlijk krijg je eerst een gedetailleerde uitleg over de recepten. Er wordt gewerkt met streek-/seizoensproducten of rond een bepaald thema zoals Valentijn, Kerst, … . Na de les wordt er geproefd en nemen jullie een doosje lekkers mee naar huis.
Een workshop patisserie kost 40.00 euro pp , inclusief een drankje, de receptenfiches en enkele proevertjes om mee te nemen naar huis . Aangezien het actieve workshops zijn, breng je zelf een schort en een keukenhanddoek mee.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar L'Atelier Sucré
Ooststraat 21
9961 Boekhoute (Assenede)

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
  • tot
Leeftijd 18+
Prijs
Basistarief: 40,00 €
€ 40,0
Reservaties
Links
Trefwoorden Workshop, Bakken, patisserie, cursus