pasta-droogrek-web
Vandaag
Afgelopen

Workshop pasta maken met diner

Deze activiteit is helaas afgelopen. We helpen je graag zoeken naar iets anders:

Info

Heb je ooit al eens pasta willen draaien maar geen idee hoe je er aan begint? In deze workshop leert Femke je alle tips and tricks om homemade tagliatelle en farfalle te maken. We starten met uitleg over de soorten bloem. Je maakt jouw deeg naar keuze ( spinazie, spelt, linzen, verse kruiden..) en dan ga je zelf aan de slag met de pastamachine. We demonstreren de techniek en begeleiden je tijdens het maken zodat je een prachtig resultaat bekomt. Nadien ga je samen aan tafel om te genieten van je zelfgemaakte pasta. Na de workshop weet je hoe je thuis je eigen pasta snel en eenvoudig kunt maken zonder dat je keuken in een slagveld verandert. Deze workshop is ideaal voor wie van koken houdt en wie een activiteit zoekt om met vrienden of familie te doen. De workshop gaat door in het atelier smmaak, brabantdam 158 , Gent. - Je hoeft niets mee te brengen, enkel jezelf. Praktisch: Kleine groep van 5 tot 10 personen De workshop kan vegan Inbegrepen:  Gebruik van pastamachine ( per persoon), schort en alle nodige keukengerei. Biologische Ingrediënten om 150g verse pasta per persoon te maken. Ingrediënten om een bijhorende pesto te maken Persoonlijke begeleiding Mooie locatie Thee, koffie of frisdrank Nadien krijg je een digitaal cursusboekje zodat je niet hoeft te noteren. Afwas en reiniging van alle keukengerei doen wij. Pasta maken is zoals sporten. Je denkt geen tijd te hebben en het lijkt moeilijk, maar nadien ben je zo blij met het resultaat dat je spijt hebt dat je er niet eerder aan begonnen bent. Boek snel een plekje.

Wanneer?

tot
Afgelopen

Meer Cursussen of workshops