U bent hier:

Workshop online: Gouden-diamanten Broncodes, transmutatie en bevrijding van eonen oude patronen in je hart en ziel.

Cursus of workshop Persoon en relaties

Vanuit de impulsen van wat er nu in deze huidige periode en de voorbije maanden stroomt, wens ik graag de komende workshops te wijden aan de diepere lagen van ons hartsbewustzijn in mulidimensionale uitlijning en verbondenheid.
Dagelijks komen vele trillingen binnen in jullie systeem op verschillende frequenties en beroeren aspecten van jullie hart, ziel en multidimensionale zelven. Jullie ervaren hoe dit soms disbalans kan brengen en onbewust verdriet, boosheid of ongekende diepere emoties zichtbaar laat worden.

Wil je ervaren hoe je jullie hartstrilling vanuit inzichten en zelf-bewustzijn weer opener, veiliger, levendiger, ruimer en steviger verankerd kan maken, bevrijd van de huidige invloeden en structuren, dan zijn jullie van harte welkom!
We starten nog online.

In de workshop van 26 mei brengen we jullie hart in de trilling van zijn wezenlijke Bewustzijn. Jullie hart krijgt ruimte om te voelen, om zich verbonden te weten en zich te verbinden met het oorspronkelijke gouden Licht, een versmelten in het Eenheid-liefdesveld van de Bron.
In deze frequentie word je opgetild, en voel je een ruimer bewustzijn voor jezelf, voor wie je Bent, voor het huidige wereldgebeuren en de impact op je denken, voelen en handelen.

In de workshops van 9 en 23 juni mag jullie hartsbewustzijn in de pure Lichtkracht van de Bron, in alle veiligheid, zijn onderliggende lagen, weerstanden, beschadigingen en vastzittende zielepijnen voelen transmuteren. Gouden Licht brengt beweging en bevrijding in het celbewustzijn van eonen oude lagen.

De workshop van 7 juli brengt in dit proces van vernieuwing nog extra activaties van Lichtcodes, die jullie beleving van wat er gebeurt geleidelijk aan in een zachte mildheid, rust en neutraal gewaar zijn brengt. Het mag een belichamen worden van je Hoogste Voelen in je mens-zijn!

In de transmissies van elke workshop ontvouwt zich wat er op dat moment wenselijk is voor jezelf en het collectieve bewustzijn in alle dimensies en tijden.
In elke workshop ontvang je een korte individuele reading en healing welke je inzicht schenkt op dit moment van je leven!

Het volgen van de hele workshopreeks brengt de inkomende Energieën en Lichtcodes steeds dieper in je cellen en opent je hartsbewustzijn. Ook als je deel neemt aan een afzonderlijke workshop voel je de energieën in het Eenheidsveld door je heen werken.

Ik wens jullie alle goeds!

Wanneer:
Op dinsdagnamiddag: aanvang 14u – 17u;
Op dinsdagavond: aanvang 19u30 – 22u

MEI
Dinsdag 26/05/2020

JUNI
Dinsdag 09/06/2020
Dinsdag 23/06/2020

JULI
Dinsdag 07/07/2020

Bijdrage:
39,- € ipv 44 euro per workshop (5,-€ korting)

Inschrijven:
Graag aanmelding tot de dag ervoor.
Via email: bauwens.patricia@gmail.com
Via GSM: 0498 26 67 47
Omwille van het gebruik van Skype: nieuwe deelnemers graag eerst telefonisch contact opnemen. Hartelijk dank.

Waar: (online)
Praktijk voor Healing en Zelfrealisatie
Kwadenbulk 33
9790 Wortegem-Petegem (Elsegem)


Welkom op mijn facebookpagina
https://www.facebook.com/Praktijk-Patricia-Bauwens-518028724954273/?ref=bookmarks

Welkom op mijn website.
https://www.patriciabauwens.be

Welkom in mijn praktijk waar je terecht kan voor onderstaande healingen.
Deze kunnen allen op afstand doorgaan en meegevolgd worden indien gewenst online.

Healing
o Individuele healing
o Familie- en zielengroephealing
o Healing van je woning en/of woongebied
o Healing van je werkruimte en/of werkomgeving
o Aarde- en/of gebiedshealing

Workshops
o De Energieën in de workshops schenken je een krachtige, diepe Aardse- en Kosmische verbinding, een uitlijning met je Godsvonk in de Bron, een opening van je hartsbewustzijn en een warme stevige gronding voor je lichaam en ziel.

Coaching
o Bewustwording en Inzichten in jezelf, in je relaties, je patronen

Klanksessies
o In de klanksessies mag je tot rust komen, hoef je even niets te doen, mag je de prikkels van de dag laten wegvloeien en ontspannen in een bad van stilte en klank. Lichttrillingen en klanken stromen door je heen en brengen je lichaamscellen in diepe harmonie. Deze zachte balans neem je mee naar huis, naar je dagelijkse leven.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar Praktijk voor healing en zelfrealisatie
Kwadenbulk 33
9790 Wortegem-Petegem

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 26 mei 2020 tot 7 juli 2020
Leeftijd 18+
Prijs
Basistarief: 39,00 €
€ 39,0
Reservaties
Organisatie Praktijk voor healing en zelfrealisatie
Trefwoorden bewustzijn, workshop, healing, collectieve bewustzijn, klanksessies, eonen, zielepijnen, emoties, veiliger, activaties, rust, WorkshopsCoronaproof, B_out