U bent hier:

Workshop Macramé wallhanging

Cursus of workshop Creativiteit

Met de macramé techiek kun je eindeloos veel dingen maken. Er zijn ook een hele reeks knopen waar je variaties op kunt maken en zo telkens een uniek stuk creeëren. We maken een mooie wallhanging oftewel wandtapijt om een bohemian touch te geven aan je interieur of zelfs om je feest te decoreren. Je gaat naar huis met een afgewerkt stuk en een handleiding.
Er is geen voorkennis vereist.
Prijs p.p. 50€ alle materiaal inbegrepen, werkbeschrijving, zelfgebakken zoet en gezelligheid en drank.
De workshop gaat door vanaf 6 personen, maximum 10 personen. De inschrijving is definitief na betaling van het inschrijvingsgeld.
Bij annulatie van uw inschrijving een week voor het event wordt uw inschrijvingsgeld niet terugbetaald. U kunt altijd een andere persoon in de plaats laten komen. Bij annulatie 2 weken voor de datum krijgt u uw inschijvingsgeld terugbetaald min een administratieve kost van 25€.
Bij overmacht zoals COVID 19 wordt ofwel het inschrijvingsgeld terugbetaald of een latere datum gepland.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar Klooster12
Ceciliastraat 6
2500 Lier

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: maandag 10 augustus 2020
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en musea, concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Leeftijd 18+
Prijs
Basistarief: 50,00 €
€ 50,0
Organisatie Lesley Van Durme