U bent hier:

Workshop 'Lichaamstaal - een geheim wapen' Jean - Marie Liesens

Cursus of workshop Gezondheid en zorg

Inhoud


In deze workshop worden de deelnemers uitgenodigd om op een interactieve manier kennis te maken met de wondere wereld die ‘lichaamstaal’ isVolgende items vormen de rode draad doorheen deze uiteenzetting :Hoe stem je af op jouw omgeving ?
Ontdek de kracht en meerwaarde van non-verbale communicatie
Welke tools zet je in om maximale invloed te hebben op jouw gesprekspartner(s) ?
Interpreteer de signalen van anderen
Hoe maak je het verschil in jouw communicatie ?
Bewust worden van de eigen patronen in jouw communicatie
Anticipeer op situaties en scherp jouw vertrouwen aan door een efficiëntere communicatie
Het resultaat is dat u uw communicatie optimaal zal kunnen inzetten in alle onderhandelingen met diverse gesprekspartners en uw gesprekken in uiteenlopende omstandigheden gemakkelijker zullen verlopen.

Daardoor zal u betere en sterkere relaties kunnen uitbouwen in uw omgeving
Jean - Marie LiesensJean-Marie Liesens biedt als (loopbaan)coach / trainer een doorgedreven begeleiding aan doorheen een groei- en/of veranderingsproces voor elke professional, leidinggevende, …

Centraal staat het ontwikkelen van een eigen visie vanuit een persoonlijk leiderschap.Als coach biedt hij een breed begeleidingsspectrum aan naar zowel het beroepsmatige – obstakels op de werkvloer, pijnpunten in de job,… – alsook naar persoonlijke groei en bewustwording.Belangrijk voor hem is de ondersteuning en motivatie naar de cliënt toe. Dit wordt een leerproces met als doel : focus op je sterke punten, haal het beste uit jezelf !Als HR-manager met ruim 25 jaar professionele ervaring, stuurt hij dagdagelijks mensen aan.
Na het succesvol volgen van diverse opleidingen en trainingen in coachingtechnieken kan hij bogen op een ruime kennis en bagage.


Jean-Marie wil dit aanbieden en delen met een ruim publiek en richtte daarom in 2012 zijn eigen bedrijf op : “YouTakeTheLead”.
DoelgroepDeze vorming is voor iedereen toegankelijk.Je ontvangt steeds een hand-out en een aanwezigheidsattest.We starten op vanaf 8 personen!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Cultureel Centrum De Kimpel
Eikenlaan 25
3740 Bilzen

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: dinsdag 22 oktober 2019
Leeftijd 18+
Prijs
Basistarief: 60,00 €
€ 60,0
Reservaties
Organisatie Sohuman
Trefwoorden communicatie, lichaamstaal, relaties, job coaching