U bent hier:

Workshop/lezing "Tussen zijn en worden" (DEZE ACTIVITEIT WORDT UITGESTELD. WIJ GAAN OP ZOEK NAAR EEN NIEUWE DATUM EN HOUDEN U OP DE HOOGTE).

Cursus of workshop Zingeving, filosofie en religie

Dit is een interactieve workshop/lezing met als titel: 'Tussen zijn en worden'. Het geheel is gebaseerd op de roman: 'Het uur 00:00 - Tussen zijn en worden', geschreven door Hervé Bervoets. Doorheen het geweld der tijden weeft het 'Leven', met ragfijn gouddraad, een lijn van daadwerkelijke hulp en verbinding. Steeds aanwezig, zoekt dit 'Licht' een geborgen rustplaats in het hart van mensen om genezend uit te stralen. Het wacht om ons gewonde 'zijn' geheeld te laten 'worden'. We kunnen uiteindelijk zelf wel degelijk véél doen: door gebruik te maken van mogelijkheden die diep in ons verborgen 'zijn' en werkzaam willen 'worden'. Deze individuele mogelijkheden vormen samen een versterkende synergie met anderen: die ver uitstijgt boven de gangbare en beperkende wet van de sterkste. Het is niet: de één tegen de ander, doch wel: de één met de ander. Dit alles kan ieder eenvoudig in zichzelf ontdekken en toepassen. Doormiddel van laagdrempige oefeningen gaan we aan de slag waardoor jouw kwaliteiten inzichtelijk worden. dit doen we o.a. door meditatie en andere tools en technieken om je bewustzijn te vergroten, leuke samenwerkings oefeningen om je intuïtie in te zetten en te volgen.
Na de sessie is er nog ruimte voor ervaringen uit te wisselen voor degenen die hier behoefte aan hebben en wat na te praten bij een lekker kopje thee met gebak.


Auteur,
Hervé Bervoets

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Buurthuis Genendijk
Kerkstraat
3945 Ham

Hoe geraak ik hier?

Sommige activiteiten gaan mogelijk niet door omwille van corona-maatregelen. Kijk even op de site van de organisator.
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: dinsdag 24 maart 2020
Leeftijd 18+
Prijs
Basistarief: 4,00 €
€ 4,0
Organisatie VZW Samusement
Trefwoorden bewust leven, bewustzijn en persoonlijke groei, bewustzijnsontplooiing, bewustzijnsontwikkeling, Bewustzijnsoefeningen, actieve ontspanning, meditatie, mindfullness