U bent hier:

Workshop lepelsnijden

Cursus of workshop Creativiteit

Ik volgde zelf mijn eerste workshop lepelsnijden eind 2017, ik voelde toen een vonkje dat ik nu graag wil doorgeven in de vorm van workshops. Deze workshops verbinden mijn verleden als leerkracht met een nieuwe passie voor het werken met vers hout. Het is een geweldig gevoel om zelf een voorwerp te kunnen maken en gebruiken uit het hout dat de natuur ons schenkt, enkel en alleen met jouw handen, een bijl en enkele messen! Het snijden in hout werkt heel rustgevend, ik laat het jullie graag zelf ondervinden. In de loop van de dag leer ik jullie de basistechnieken van het werken met mes en bijl en de verschillende stappen bij het maken van een lepel.
Ik ontvang jullie graag in een groene omgeving, waar we even weg van drukte en tijd samen kunnen genieten van de natuur en het houtsnijden. Je hoeft voor deze workshop geen ervaring te hebben met hout. Iedereen is welkom en kan naar huis met een zelfgemaakte lepel.

De prijs omvat het gebruik van materiaal, vers hout, een lekkere kop koffie, thee of een glaasje water doorheen de dag en een middagmaal met brood en salade. De uren en de locatie kunnen variëren en staan steeds vermeld per workshop.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Meneertje Teelepel
palmstraat, 29
9090 Melle

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: dinsdag 22 oktober 2019
Leeftijd 16+
Prijs
Basistarief: 75,00 €
€ 75,0
Reservaties
Organisatie Meneertje Teelepel