U bent hier:

Workshop: Kussen bedrukken/mudcloth patroon

Cursus of workshop Creativiteit

Creatief bezig zijn maakt je gezonder en gelukkiger. Omdat we bij Guru heilig overtuigt zijn dat deze stelling klopt gaan we in 2018 van start met creatieve ateliers. Dit in samenwerking met Sara Truiens van Visual Affairs. Eén keer per maand en steeds een ander onderwerp/object. Wat kan je verwachten? Je zou deze ateliers ook luxe knutselmomenten voor volwassenen kunnen noemen. Iedere workshop leer je hands-on een nieuwe techniek waarmee je aan de slag gaat. Dit in een kleine groep van minimum 6 tot maximum 10 deelnemers. Bedoeling is dat we gezellig samen komen, elkaar leren kennen, nieuwe ideeën en manieren leren, ontspannen door bezig te zijn met onze handen en naar huis gaan met een prachtig ZELF! gemaakt item. Deze workshops kunnen ook exclusief geboekt worden als teambuilding, feestje of samenkomst tussen vrienden.
We starten met de workshop "Kussen bedrukken" Je kunt tijdens de workshop met het zwart/witte Africaanse Mudcloth patroon, je creativiteit de vrije loop geven en het combineren tot je eigen, mooie print. Die je dan aan de hand van sjablonen en met textielverf gaat overzetten op het kussen. Voorkennis is niet nodig, enkel de zin om te creëren en de tijd voor jezelf. Schrijf snel in want de plaatsen zijn beperkt!

Prijs: 35 euro + 10 euro materiaalkost
Je kunt je inschrijven door een mailtje te sturen naar info@iamguru.be of te bellen naar 011/707 558
Je inschrijving is definitief wanneer je het deelname bedrag gestort hebt op de rekening van Guru: BE41103047029510 met vermelding van je naam en kussen bedrukken. Je kan ook cash of met kaart betalen bij Guru zelf.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar GURU
Diesterstraat 44/201
3800 Sint-Truiden

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: donderdag 22 februari 2018
Prijs
Basistarief: 45,00 €
€ 45,0