U bent hier:

Workshop kunstwerken fotograferen Gouden handen Ranst

Cursus of workshop Creativiteit

In de lokalen van de Gouden Handen in Ranst wordt een cursus Kunstwerken fotograferen georganiseerd. Het doelpubliek zijn fotografen, kunstenaars en archivarissen die graag goede foto’s willen maken voor hun portfolio, website en publicaties.
Voor deze cursus is een basis fotografische kennis vereist. Wie geen fotografische basis heeft kan het nodige te weten komen op een avond die we speciaal daarvoor inplannen. Daar wordt je ook meteen wegwijs gemaakt in de relevante instellingen van jouw toestel. Bij voorkeur is dat een instelbare camera.
In het eerste deel van de cursus zien we uitgebreid alles wat van belang is voor een goede opname van zowel vlakke als ruimtelijke kunstwerken. Licht en verlichting, de juiste kleur, het perspectief, de materiaalweergave en zo verder. Het nodige opname materiaal wordt besproken en er is aandacht voor het digitale aspect.
De tweede dag gaan we met al die kennis praktisch aan de slag.
Tekeningen, schilderijen, boeken, munten, kleine en grote objecten in diverse materialen, we maken er goede opnamen van. Door wat je geleerd hebt in de eerste les begrijp je hoe de fotografische uitdagingen, die sommige kunstwerken echt wel zijn, praktisch oplost worden. De groep is beperkt zodat iedere deelnemer met zijn of haar vragen voldoende aan bod komt.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Lokaal Gouden Handen
Valkenlaan 1
2520 Ranst

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 18 oktober 2019 tot 25 oktober 2019
Prijs
Basistarief: 30,00 €; Niet leden: 40,00 €
€ 30,0
Contact wilfried.debergh@skynet.be