U bent hier:

workshop klein geluk voor de mantelzorger rond zelfzorg

Lessenreeks Gezondheid en zorg

Mantelzorger zijn is iets wat je meestal overkomt: je partner, ouder, kind of vriend wordt ziek en jij neemt een deel van de zorg op je. Mantelzorger zijn vergt ook heel wat van je. Het is daarom belangrijk om goed voor jezelf te zorgen en daarvoor nu en dan eens bewust wat tijd te nemen.
Samana maakte het boekje ‘klein geluk voor de mantelzorger in Vlaanderen’, een boek vol ‘recepten’ en tips om je aan slag te laten gaan rond je eigen mantelzorgsituatie.
Er is nu ook een workshop! Tijdens deze workshop leer je de ‘recepten’ en tips uit dit boek te gebruiken om je even te laten verademen. Simpele, kleine oefeningen sluiten aan bij jouw noden als mantelzorger. Je leert je eigen behoeften aan rust, ontspanning, energie, contact of vrolijkheid kennen…. Begeleider is Jozef Verplaetse.
Vooraf inschrijven is noodzakelijk: mantelzorg.wvl@samana.be 051 26 53 66 met vermelding 20/10 zelfzorg Kuurne
Organisatie: De Brug i.s.m. Vlaams Mantelzorgplatform: Steunpunt Mantelzorg vzw, Samana vzw, Ons Zorgnetwerk vzw, Liever Thuis LM vzw, Coponcho en OKRA-Zorgrecht vzw

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Dienstencentrum Ter Groenen Boomgaard
Ter Groenen Boomgaard 23
8520 Kuurne

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: dinsdag 20 oktober 2020
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Leeftijd 18+
Prijs
Basistarief: 0,00 €
gratis
Organisatie Samana Mantelzorg West-Vlaanderen
Contact mantelzorg.wvl@samana.be
051265366
Trefwoorden Mantelzorgvereniging Coponcho