U bent hier:

Workshop kalligrafie - vervolgcursus module 4

Cursus of workshop Creativiteit

Deze module betekent een keerpunt in het curriculum. De cursist breekt met een grondregel die tot nu toe trouw werd gevolgd: de gelijkmatige spatiëring. In plaats van blokken tekst te produceren met gelijkgespatieerde letters zal de cursist nu dynamischer tekstweefsels verkrijgen door vrijer om te springen met de ruimte tussen de letters. Het is een eerste stap naar een meer persoonlijke vorm van kalligrafie. Tussen de oefeningen door verruimen discussies over kunst stilaan ons blikveld en wordt de cursist uitgenodigd zijn/haar eigen activiteit in vraag te stellen.
Voorwaarde om deel te nemen aan deze reeks is de eerste drie modules al gevolgd werden. Tijdens de eerste les moeten de deelnemers ook nog een lesboekje van 10 euro kopen.

- Mee te brengen: brede pen (speedball C2 of brause 3 mm), smalle pen (SB C4 of C5 of vergelijkbare brausepennen), inkt, potlood (HB of 2B) lat, gom, slijper, A3-oefenpapier.

- Leeftijd: vanaf 15 jaar.

Alle aangeboden workshops zijn onder voorbehoud van aantal inschrijvingen. Bij te weinig interesse kan een workshop alsnog geannuleerd worden.

Inschrijven doe je bij de cultuurdienst via cultuurentoerisme@koekelare.be of 051/61 04 94. Kort voor aanvang ontvang je dan een mail met alle praktische informatie + betalingsgegevens.

Voor meer informatie kan je ook terecht bij schepen voor cultuur Jessy Salenbien (0478/32 45 25 - salenbien.jessy@telenet.be) of bij een lid van de cultuurraad: Isabelle Terwagne (isabelle.terwagne@telenet.be).


Lesgever: Jan De Smedt

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Huis Proot
Noordomstraat 2
8680 Koekelare

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 11 september 2019 tot 11 december 2019
Leeftijd 15+
Prijs
Basistarief: 70,00 €
€ 70,0
Organisatie Cultuurraad Koekelare
Contact cultuurentoerisme@koekelare.be
051 61 04 94