U bent hier:

Workshop illustrator Kristof Devos: inspiratie, een toverwoord (8-12 jaar)

+1 punt 8 jaar

Ben je volop stempels aan het verzamelen op je waanzinnige spaarkaart? Dan hebben wij een extraatje voor jou: je kan samen met de tekenaar van de spaarkaart, Kristof Devos, aan de slag gaan tijdens een leuke workshop. Ben je geen tekenaar? Geen nood, Kristof helpt je op weg… je kan er bovendien nog een extra stempel mee winnen op je kaart!
Een projectie op de muur toont de overvolle tekentafel van Kristof. Er liggen boeken en schetsen op. Jullie bekijken ze samen, stuk voor stuk. Je ziet hoe een eerste ruwe krabbel uitgroeit tot een illustratie die in een boek verschijnt. Ondertussen ontrafelen jullie samen met Kristof het geheim van de inspiratie.
Daarna volgen twee tekenopdrachten. Eerst een kleine oefening, om wat je geleerd hebt over inspiratie om te zetten in de praktijk. Wanneer de potloden opgewarmd zijn begint het echte werk, maar daarover vertellen we hier liever niets. Het moet een verrassing blijven.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Villa Tuur
Axminsterhof 7
9070 Destelbergen

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: vrijdag 22 juni 2018
Leeftijd 8+
Prijs
Basistarief: 0,00 €

gratis

Reservaties
UiTPAS Spaar hier een UiTPAS-punt
Organisatie Bibliotheek Destelbergen
Contact 09 2280761
Trefwoorden UiTPAS Gent, BIB9070, CULT9070
UiTmetVlieg.be

Ontdek wat de Bende Van Vlieg hiervan vindt of geef zelf je mening over Workshop illustrator Kristof Devos: inspiratie, een toverwoord (8-12 jaar) op UiTmetVlieg.be

UiTPAS

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS