U bent hier:

Workshop fotografie Verbeke Foundation

Cursus of workshop Fotografie

"Ons museum wil geen oase zijn. Onze presentatie is onaf, in beweging, ongepolijst, contradictorisch, slordig, complex, onharmonieus, levend en onmonumentaal, zoals de wereld buiten de museummuren.’
De Verbeke Foundation toont kunstwerken uit eigen collectie en organiseert tijdelijke tentoonstellingen van hedendaagse kunst. Elk jaar vinden twee grote groepstentoonstellingen plaats: één opent in de zomer, de andere in de winter.
Collages en assemblages worden in een aparte ruimte geëxposeerd.
Gedurende het hele jaar werken we aan kleine en grote projecten, waardoor de tentoonstellingen altijd in beweging zijn en er bij elk bezoek iets nieuws te zien is.
Wij werken terwijl u kijkt, dus het kan ook regelmatig gebeuren dat u daardoor een blik achter de schermen krijgt."  - Verbeke Foundation -
Op deze plek gaan we op stap om de combinatie van hedendaagse kunst en natuur in beeld te brengen. De verrassende combinaties werken inspirerend om creatief aan de slag te gaan. We passen de basisregels van compositie & belichting toe in de praktijk. Op het einde van de workshop komen we samen en met een drankje bespreken we de gemaakte foto's.
Deze toffe workshop zal je uitdagen om je creativiteit te ontplooien. Mensen die helemaal geen basiskennis hebben kunnen best eerst de workshop 'basiscursus fotografie' volgen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar mixel photography
x
2000 Antwerpen

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
  • tot
  • tot
Prijs
Basistarief: 50,00 €
€ 50,0
Reservaties
Organisatie mixel photography
Links
Trefwoorden workshop, fotografie