U bent hier:

Workshop ecologische schoonmaakproducten maken

Cursus of workshop Gezondheid en zorg

Kristien van Zepura leert je hoe je natuurzuivere schoonmaakproducten maakt: snel, simpel en goedkoop. In klassieke producten zitten vaak microplastics, agressieve vuiloplossers en synthetische geuren, die doen de luchtkwaliteit in je huis dalen en helpen je huid letterlijk om zeep. Gelukkig kan jij daar makkelijk wat aan doen. Natuurzuiver schoonmaken doe je met grondstoffen die al eeuwenlang meegaan en hun nut hebben bewezen. Natuurzepen als Marseillezeep, groene en zwarte zeep reinigen op een zachte maar grondige manier, azijn ontvet, verzacht en ontgeurt en natriumbicarbonaat ontgeurt en schuurt hardnekkig vuil weg.
We maken tijdens deze workshop zelf drie schoonmaakproducten: schuurcrème, vloerzeep en allesreiniger. Je krijgt de recepten mee naar huis, dus na de workshop kan je thuis ook zelf aan de slag. De producten die je in de workshops maakt bevatten grondstoffen van 100% natuurlijke oorsprong.

Je gaat naar huis met je zelfgemaakte producten in een mooie verpakking met etiket, met de recepten en met heel wat achtergrondinformatie en tips over zero waste leven.

We werken in een kleine groep, er kunnen maximaal 9 personen deelnemen aan deze workshop.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar De Kwekerij
Wolvertemsesteenweg 72
1850 Grimbergen

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zaterdag 20 juli 2019
Prijs
Basistarief: 37,00 €
€ 37,0
Links
Trefwoorden ecologie, natuurzuiver, diy, BewustUiT