U bent hier:

Wordt begeleider van het Bulskampveld

Cursus of workshop Milieu en natuur

Heb je wat vrije tijd die je zinvol wilt invullen? Ben je één of meerdere dagen vrij gedurende de (school-)week? Of ga je binnenkort op pensioen? Zou je graag zelf workshops, wandelingen en/of andere natuur- of erfgoedgebonden activiteiten voor jong of oud begeleiden? Ga dan de uitdaging aan en word begeleider in het Landschapspark Bulskampveld.
Tijdens deze cursus leer je de regio van het Landschapspark Bulskampveld beter kennen. Je vertrekt vanuit het bezoekerscentrum Bulskampveld en ontdekt het domein en de streek. Je leert o.a. over de verschillende leerstijlen, over groepsdynamieken en over de favoriete natuurbeelden. Je maakt kennis met methodieken om actief in de natuur bezig te zijn met kinderen, tieners en volwassenen. Daarnaast biedt de cursus nog heel wat aanvullingen zoals vertelstrategieën, landschapslezen, actieve excursies in het domein en in de streek …
Afhankelijk van de gevolgde lesonderdelen kan je als begeleider aan de slag in de regio en het (provincie)domein. De cursus wordt georganiseerd in samenwerking met domein Beisbroek. Sommige lessen gaan door in Beisbroek. Na het volgen van de cursus kan je aan de slag in 1 of in beide regio’s.

Je betaald 16 euro per lesdag

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Provinciaal Bezoekerscentrum Bulskampveld
Bulskampveld 9
8730 Beernem

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 16 februari 2019 tot 28 juni 2019
Leeftijd 18+
Prijs
Basistarief: 16,00 €
€ 16,0
Organisatie Bezoekerscentrum Bulskampveld
Contact bulskampveld@west-vlaanderen.be
050 55 91 00
Links
Trefwoorden BKV - Beernem - Landschapspark Bulskampveld - Brugs Ommeland