U bent hier:

Woeker!

Theatervoorstelling Tekst en muziektheater

WOEKER! wankelt op de grens tussen waarheid en leugen, trouw en ontrouw, stad en bos. Dichters, muzikanten en beeldende kunstenaars dompelen je onder in een persoonlijk en meerstemmig kunstproject over kiezen en verliezen. Woordwasdraad is een schrijverscollectief met Johanna Pas, Runa Svetlikova en Stefan Heulot als vaste kern. Voor WOEKER! werken ze samen met andere beeld- en woordkunstenaars.
WOEKER! wankelt op de grens tussen waarheid en leugen, trouw en ontrouw, stad en bos.
Dichters, muzikanten en beeldende kunstenaars dompelen je onder in een persoonlijk en meerstemmig kunstproject over kiezen en verliezen. Een gesprek tussen de stad en het bos dat in je binnenste woedt, en hoe de stem van de weg die twee zowel uit elkaar drijft als dichter bij elkaar brengt... Maar ook over hoe mensen onder elkaars huid kruipen, of ze dat nu willen of niet.
Woeker is een interactief kunstproject, georganiseerd door Woordwasdraad, een schrijverscollectief met Johanna Pas, Runa Svetlikova en Stefan Heulot als vaste kern.

Voor WOEKER! werkt Woordwasdraad samen met: Xavier Roelens (presentatie en woord), Anneleen Van Offel (woord), Sylvie Marie (presentatie en woord), Béatrice Casse (beeld), Wim Van Genechten (beeld), Geert Pas (beeld), Jean Demey (muziek), Viktor (muziek) en Gerrit Verhoeven (muziek).

En met jou!
Stuur ons vooraf je bijdrage (woord of beeld) of maak ter plekke iets nieuws om toe te voegen aan onze "WoekerWall".

zaterdag

19u deuren open: tentoonstelling met beeldend werk van Wim Van Genechten, Béatrice Casse en Geert Pas – en met gedichtenfotomaat en poëziekijkdozen

20u voorstelling
presentatie: Xavier Roelens
poëzie: Anneleen Van Offel, Stefan Heulot, Runa Svetlikova, Johanna Pas, Xavier Roelens
live tekenen: Geert Pas
muziek: Jean Demey


Met tijdens de pauze tijd om je eigen werk toe te voegen aan onze WoekerWall

zondag

15u deuren open: tentoonstelling met beeldend werk van Wim Van Genechten, Béatrice Casse en Geert Pas – en met gedichtenfotomaat en poëziekijkdozen
16u voorstelling
presentatie: Sylvie Marie
poëzie: Anneleen Van Offel, Stefan Heulot, Runa Svetlikova, Johanna Pas, Sylvie Marie
live tekenen: Geert Pas
muziek: Viktor

Met tijdens de pauze tijd om je eigen werk (woord en beeld) toe te voegen aan onze WoekerWall!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar De Nieuwe Vrede vzw
Vredestraat 16-21
2600 Berchem

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 28 september 2013 tot 29 september 2013
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Leeftijd 18+
Prijs € 5,0
Organisatie Woordwasdraad
Contact woordwasdraad@gmail.com
Trefwoorden muziek, poëzie