U bent hier:

Winterwandelingen

+1 punt

Sportactiviteit Atletiek, wandelen en fietsen

Op zoek naar een leuke wandeltocht? Ga dan eens winterwandelen in het Turnhouts vennengebied. Het hele jaar door is het er zalig stappen, maar tijdens de eindejaarsperiode nog een beetje meer. Onderweg kom je zowel aan de Stadsboerderij als aan de Klein Engelandhoeve mooie kerststallen tegen. Aan het boswachterhuisje geniet je van lekkere versnaperingen. Breng zeker ook je (klein)kinderen mee en daag hen uit om tijdens de korte route de zoektocht op te lossen. Misschien vallen ze nog wel in de prijzen?
Praktisch
Je kunt kiezen uit drie bewegwijzerde lussen van 3,5 of 6,5 of 8,5 kilometer. Starten kan zowel aan de Stadsboerderij als aan de Klein Engelandhoeve. De echte wandelaars kunnen ook de kerststal op de Grote Markt meepikken en daar de aanlooproute nemen.

Trek zeker aangepast schoeisel aan. Houd er rekening mee dat de route niet verlicht is en niet toegankelijk voor rolstoelen. Honden mogen aan de leiband mee.

Vermijd onaangename verrassingen en kijk op voorhand de openingsuren van de verschillende stopplaatsen na op de website. Dat doe je op www.uitinturnhout.be/winterwandelingen.

Inschrijven is niet nodig. Het plannetje met de wandellussen en de zoektocht is te verkrijgen bij Toerisme & UiT, Stadsboerderij en Klein Engelandhoeve.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Stadsboerderij
Veldekensweg 10
2300 Turnhout

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 15 december 2018 tot 6 januari 2019
Prijs
Basistarief: 0,00 €

gratis

UiTPAS Spaar hier een UiTPAS-punt
Organisatie Toerisme & UiT Turnhout
Contact toerisme@turnhout.be
014 44 33 55
Links
Trefwoorden WIT, winterzoektocht

UiTPAS

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS