U bent hier:

'wintervuur' Afterparty

Afterparty van het Wintervuur Festival dat Spoor Oost in de Kerstvakantie omtovert tot een schitterende festivalsite.

Vanaf 23 uur ben je welkom in Trix voor de afterparty van het Wintervuur Festival dat Spoor Oost in de Kerstvakantie omtovert tot een schitterende festivalsite. DJ's van dienst zijn böky bros!

---

Van 28 december tot en met 6 januari verwelkomt Wintervuur een bont allegaartje van nationale en internationale artiesten op het voormalige spoorwegenterrein van Spoor Oost. Deze ruwe diamant wordt opgeblonken tot een schitterende festivalsite: het Wintervuurplein. Hedendaags circus, theatervoorstellingen, gratis concerten en bijzondere vuurinstallaties nestelen zich tussen de oude treinwagons en de historische gele kranen.

Tien dagen lang voeren circusartiesten, theatermakers en muzikanten het publiek mee op een emotionele rollercoaster. Verwacht je aan bombastische acrobatieën, duizelingwekkende evenwichtsoefeningen, poëtische ontmoetingen, ritmische gitaren, opwekkende zanglijnen en fonkelende vuren.

Tickets of geen tickets, op het Wintervuurplein valt altijd wel iets te beleven: hier strijken de circustenten neer, worden de vuren aangestoken, kan je eten en drinken in een bijzondere setting en opent The Barn haar deuren voor iedereen die zin heeft in een gratis concert (blackwave., Nordmann, Brzzvll, Mauro Pawlowski & Rudy Trouvé, Glitterpaard, Black Flower en Dans Dans).

Meer info en het volledige programma: wintervuur.be

Info

Waar Trix Café
Noordersingel 28 - 30
2140 Borgerhout

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zaterdag 6 januari 2018
Prijs gratis
Links