U bent hier:

Wintervonken 2019

Op vrijdag 25 en zaterdag 26 januari verwarmt Wintervonken je met mysterieuze voorstellingen, animaties, installaties, stemmige livemuziek en een vurig winterterras op de Burg.
Kunstenaar-performer Vincent Glowinski brengt tweemaal zijn mysterieuze voorstelling ‘Human Brush’. Tussen de twee voorstellingen kun je genieten van de installaties en animaties op en rond het gezellige winterterras, ingericht door De Vuurmeesters.
Kom je verwarmen rond de gigantische vuurschaal, bewonder de reuzenfakkels, de brandende lotussen en de vuurbomen. Luister en kijk naar de Zingende Kachels van Leendert Van Accoleyen (BE).
Op de muren van De Tank (het voormalige Provinciaal Gouvernementsgebouw) is de video-installatie ‘Behind the Walls/Play’ van Nathalie Maufroy (BE) te zien.
Wereldkampioen complimentjes geven Jean-Til (BE) komt een warme rode blos op elk gezicht toveren.
Ontdek ook ‘'s Werelds Grootste Collectie Rariteiten in het Kleinste Museum ter Wereld!’ van Charles&Tang (BE). Zelfs aanschuiven bij dit piepkleine museum is puur vermaak.
Jules Tingles en Nila HoOp (BE) zetten het winterterras in vuur en vlam met hun vurige gewaden. Ze nemen je mee in een warme wereld waar jouw fantasie en wensen een plek krijgen.
Aan de winterbar kan je tussendoor opwarmen met lekkere soep van sociaal restaurant Pas Partout, koffie of speciale chocolademelk, of een verfrissend pintje drinken.
Na de tweede voorstelling van Glowinski is er nog een liveconcert van Kosmo Sound op vrijdag en Bernard Orchestar op zaterdag.
Speciaal voor Wintervonken blijft de exporuimte De Tank langer open. Het ideale moment dus om de tentoonstelling ‘“Manon De Craene uitgelicht’” te bezoeken!
De Tank, is een initiatief van Het Entrepot, en biedt ruimtes voor aan jonge creatievelingen in hartje Brugge.
Wintervonken: de beste garantie tegen winterblues en vriestenen!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Burg
-
8000 Brugge

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 25 januari 2019 tot 26 januari 2019
Prijs
Basistarief: 0,00 €
gratis
Organisatie Brugge Plus vzw
Contact info@bruggeplus.be
050442002
Links
Trefwoorden straattheater, muziek, animaties, installaties, winterterras, Vincent Glowinski, Bernard Orchestar, kosmo sound, Jean Til, Leendert Van Accoleyen, Nathalie Maufroy, CharlesTang, Jules Tingles, Nila HoOp, Manon De Craene