U bent hier:

Winterelfje haken

Cursus of workshop Creativiteit

De feestdagen zijn in aantocht. Niets zo gezellig om al stilaan toe te leven naar de feestdagen. De bibliotheek organiseert een workshop haken met als thema Kerstmis.
In de bibliotheek zijn steeds inspirerende brei- en handboeken aanwezig, maar met deze workshop gaan we nog een stukje verder. We voorzien begeleiding om een inspirerend voorbeeld uit een boek om te zetten naar de praktijk. Uit het boek Amigurumi Winter Wonderland gaan we samen aan de slag. Amigurumi is een knutselstijl uit Japan. Bij Amigurumi haak (of brei) je figuurtjes zoals dieren, mensen of wezens. Wij gaan het Winterelfje uit dit boek haken. De begeleiding en het materiaal is aanwezig. We zijn enkel nog op zoek naar mensen die graag samen willen haken (zowel beginners als meer ervaren hakers). Stap voor stap maken we het Winterelfje; ieder op zijn eigen tempo.
Wij starten met deze workshop Winterelfje haken op donderdag 7 november en gaan samen 3 donderdagen verder werken. Een inschrijving omvat deelname aan de vier workshops, o.w.v. de stapsgewijze begeleiding is het niet mogelijk om op een later moment in te stappen dan de eerste datum. Wie snel is kan meerdere exemplaren maken.
Het Winterelfje is 12 cm groot en kan voor allerlei redenen bij de feestdagen gebruikt worden; als versiering, als plaatshouder bij het kerstdiner, om in het zakje een persoonlijke boodschap voor je gasten te verbergen, om op een originele manier een geldcadeau te geven, …
Er kunnen maximum 7 mensen deelnemen aan deze workshop.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Bibliotheek Oudsbergen Vestiging Meeuwen
Dorpsstraat 46
3670 Meeuwen-Gruitrode (Oudsbergen)

Hoe geraak ik hier?

Sommige activiteiten gaan mogelijk niet door omwille van corona-maatregelen. Kijk even op de site van de organisator.
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 7 november 2019 tot 28 november 2019
Leeftijd 18+
Prijs
Basistarief: 5,00 €
€ 5,0
Organisatie Bibliotheek Oudsbergen
Contact bib.meeuwen@oudsbergen.be
011790188